Forum avocaţi > Drept penal

Cheltuieli judiciare in urma unei plangeri

14-03-2017
Vizitator
La Parchetul Judecatoriei Tulcea e deschis un dosar trimis de Politia Rutiera Tulcea in care tatal meu e parte vatamata.Tatal meu a fost victima unui accident rutier si dosarul continea certificatul medico-legal si toate investigatiile care duceau evident la vina partii reclamate.Decizia in dosar:partea vatamata s-a autoaccidentat.Revoltata de aceasta decizie in fata atator evidente din dosar,am facut plangere la Parchet ,eu fiind fiica partii vatamate ,care e f.batran.
Am primit acelasi raspuns dupa plangere ,ba mai mult eu ca fiica a partii vatamate(care nu sunt parte din dosar)sunt pusa de Parchet sa platesc cheltuieli judiciare in val.de 50 lei la Trezoreria Tulcea.
Am fost in audienta la grefierul de serviciu si nu a stiut sa-mi raspunda ce reprezinta suma de 50 lei,mi s-a comunicat sa angajez un avocat sa-mi explice deciziile Parchetului.Consider aberant sa platesc un avocat sa aflu de ce am o datorie de 50 lei la Parchet ca si cheltuieli jhudiciare.Eu ca fiica a partii vatamate din dosar ,am depus doar o plangere la dosar si atat,multumesc anticipat.Partea reclamata care a produc accidentul rutier in schim nu are de plata nici un leu.
Răspunde
 14-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cheltuielile de judecata intra in sarcina partii care pierde, iar dvs. ati formulat o cerere intrun dosar in care nu aveati calitate procesuala, motiv pentru care trebuie sa achitati cheltuielile de judecata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-03-2017
Vizitator
-multumesc pentru informatii:
-tatalui meu doar nu i s-a facut dreptate in dosar,nu i s-a cerut sa plateasca cheltuieli de judecata.
-am inteles acum de ce am de platit eu 50 lei- cheltuieli judiciare,pentru ca am depus o plangere si a fost redactat un raspuns de catre Parchet .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.