Forum avocaţi > Drept penal

Extradare uk -deducere din pedeapsa

1  2  Final
 15-03-2017
Vizitator
Buna ziua,

Sint de un an in arest la domiciliu in uk, monitorizata cu bratara si interdictie de a parasi casa intre 23 si 5 dimineata. Intrebarea mea este cit anume se va scadea din pedeapsa din romania dupa extradare.
Multumesc
Răspunde
 16-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Perioada arestului la domiciliu se va scadea din perioada totala a pedepsei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-03-2017
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.Ce vroiam sa aflu este , se va scadea doar perioada 23 seara - 5 dimineata cit nu aveam voie sa ies din casa sau toata perioada de supraveghere cu bratara la picior cind era admis in cursul zilei sa merg si la servici.
Multumesc
Răspunde
 16-03-2017
Vizitator
Scuze, am uitat sa va intreb anterior, puteti fi contactata si telefonic?
Multumesc
Răspunde
 18-03-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din pedeapsa finala se va deduce perioada arestului la domiciliu, asa cum este mentionata in mandatul de arestare. Ma puteti contacta telefonic daca aveti nelamuriri.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-11-2017
Vizitator
Am auzit de un caz in care nu s a intamplat asa .
Răspunde
 15-11-2017
Vizitator
Amy a scris pe 15-03-2017:
Buna ziua,

Sint de un an in arest la domiciliu in uk, monitorizata cu bratara si interdictie de a parasi casa intre 23 si 5 dimineata. Intrebarea mea este cit anume se va scadea din pedeapsa din romania dupa extradare.
Multumesc

Ce executi in Anglia este pentru pedeapsa din Romania ?? Sau ai o alta fapta savarsita in Anglia? Mc
Răspunde
 05-01-2018
Vizitator
salut am vazut mesajele catre avocati si sunt si eu interesat cu niste nelamuriri,poti trimite numarul tau de telefon ca sa vorbim mai detaliat,mercy
Răspunde
 05-01-2018
Vizitator
@dragos Detaliati cat vreti aici, nu sta nimeni sa vorbeasca la telefon gratuit.
Răspunde
 05-01-2018
Vizitator
Eu am avut o condamnare in tara pentru furt de doi ani si sase luni,m-au prins la londra si mi-au pus bratara electronica ,am avut procesul de extradare care a durat 2ani si7luni,in timpul asta am fost la domiciliu.Acum nu mau extradat
Răspunde
 05-01-2018
Vizitator
buna.am avut o condamnare in tara de 2 ani si 6 luni pentru furt(de peste dintr-un iaz privat),am venit la londra unde m-au prins prin mandatul european ,aici m-au pus in arest la domiciliu cu bratara electronica fara sa pararesc locuinta intre orele00:00-04:00 dimineata si cu semnatura la politie lunea si vinerea ,procesul de extradare a durat 2 ani si 7 luni ,in care la final nu m-au extradat pe motivul, spatiul in celulele din puscariile din romania nu corespunde cu normele europene adica mi sau acordat doar 2 mp si nu 3mp cat este legal .acum doresc sa stiu ce pot face incontinuare ,pot face contestare la executare?Sau rejudecarea dosarului?.si cat imi va scadea din tot acest timp cat am fost privat de libertate!.va multumesc pentru timpul acordat
Răspunde
 07-02-2018
Vizitator
Ati reusit sa va deduceti perioada de arest la domiciliu? Ati facut contestare la executare?
Multumesc
Răspunde
 07-02-2018

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 290 din 4 mai 2010 a fost publicata Decizia ICCJ nr. 22 din 12 octombrie 2009 cu privire la recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind stabilirea solutiei ce trebuie data de catre instanta in cazul solicitarii deducerii arestului la domiciliu executat in strainatate, in aplicarea dispozitiilor art. 18 din Legea nr. 302/2004.

"Durata arestului la domiciliu, executat in strainatate, masura preventiva privativa de libertate, in acceptiunea art. 5 din Conventia europeana pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, trebuie luata in calcul in cadrul procedurii penale romane si dedusa din durata inchisorii aplicate de instantele romane.”

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dragos a scris pe 05-01-2018:
buna.am avut o condamnare in tara de 2 ani si 6 luni pentru furt(de peste dintr-un iaz privat),am venit la londra unde m-au prins prin mandatul european ,aici m-au pus in arest la domiciliu cu bratara electronica fara sa pararesc locuinta intre orele00:00-04:00 dimineata si cu semnatura la politie lunea si vinerea ,procesul de extradare a durat 2 ani si 7 luni ,in care la final nu m-au extradat pe motivul, spatiul in celulele din puscariile din romania nu corespunde cu normele europene adica mi sau acordat doar 2 mp si nu 3mp cat este legal .acum doresc sa stiu ce pot face incontinuare ,pot face contestare la executare?Sau rejudecarea dosarului?.si cat imi va scadea din tot acest timp cat am fost privat de libertate!.va multumesc pentru timpul acordat

Durata arestului la domiciliu se va scadea din pedeapsa principala, iar daca ati fost judecat si condamnat in lipsa, puteti solicita rejudecarea dosarului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-03-2018
Vizitator
buna am si eu o intrebare am avut o suspendare pentru furt din anul 2013 am avut 3ani cu 2de incercare iar acum 2luni am fost prins cu entobotanice cu 20gr am stat 2luni in arest iar acum mia dar arest la domiciliu cat pot sa raman pe arest la domiciliu si cat la suta am sasne de scapare sa nu fac puscarie sau cel putin sa raman pe arest la domiciliu
Răspunde
 05-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Grigore Bebe a scris pe 05-03-2018:
buna am si eu o intrebare am avut o suspendare pentru furt din anul 2013 am avut 3ani cu 2de incercare iar acum 2luni am fost prins cu entobotanice cu 20gr am stat 2luni in arest iar acum mia dar arest la domiciliu cat pot sa raman pe arest la domiciliu si cat la suta am sasne de scapare sa nu fac puscarie sau cel putin sa raman pe arest la domiciliu

Buna ziua,
Inteleg ca inca nu s-a pronuntat o hotarare in cazul dvs.
In functie de pedeapsa care se va pronunta in cazul dvs. se va analiza daca puteti face arest la domiciliu sau nu.
Avand in vedere ca mai aveti o pedeapsa din spate cu suspendare, la actuala pedeapsa se va aduga si aceea.
Greu de crezut ca pedepsa rezultanta va fi asa mica.
Sansele sa ramaneti doar cu arestul la domiciliu sunt minime.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Grigore Bebe a scris pe 05-03-2018:

Din pacate, din moment ce ati savarsit cea de-a doua fapta inauntrul termenului de incercare, vi se va revoca beneficiul suspendarii, cele doua pedepse se vor aduna, iar pedeapsa rezultanta urmeaza sa se execute in regim de detentie. Perioada arestului la domiciliu se va deduce din pedeapsa. Veti fi plasat in arest la domiciliu pana la finalizarea judecatii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-05-2018
Vizitator
Buna ziua! Am si eu o intrebare! Credeti ca pot parasi Anglia fara sa ma opreasca pe aeroport!? Ideea este ca eu merg la serviciu de probatiune din 2 in 2 luni si as vrea sa plec in romania! As putea pleca fara sa anunt si sa trec cu bine la aeroport?! Adica ce s-ar putea intampla?! Multumesc
Răspunde
 14-05-2018
Vizitator
Te salta direct cand ai facut check in la aeroport,serviciile sunt conectate cu registru emigrari si te are in baza de date,la bac la fel te gaseste,doar sa parasesti prin irlanda cu masina
Răspunde
 14-05-2018
Vizitator
Stii sigur acest aspect?! Ai scris din ce ai auzit sau sti caz concret?!
Răspunde
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.