Forum avocaţi > Drept penal

Extradare uk -deducere din pedeapsa - Pagina 2

Start  1  2
 21-10-2018
Vizitator
Buna ziua as dori sa stiu ce se intampla cu mine daca am fost prins la furat de 2 ori in uk o data am fost trimis la tribunal si acum dupe 1 an si 3 luni au ma trimite iar la tribunal pentru primul furt din asda de cateva sute de lire
Răspunde
 24-10-2018
Vizitator
Buna , spune-mi te rog cum ai obținut bratara ?! Sunt in aceiași situație. Te-au ținut arestata ? Doamna avocat bratulescu va rog sa ami Spune-ți și mie care este procedura in cazul in care am un mandat de executat in România și eu Ma aflu in uk?
Răspunde
 03-12-2018
Vizitator
Buna ziua! Am un mandat de executare de 3 ani si 5 luni in Romania pentru trafic de migranti, nu am stiut de procesul asta, intricat stau din 2014 iulie in Anglia, cum as putea cere rejudecare la curtea de apel Sceava?imi trbuie si un avocat care are experienta in Extradare! Multumesc!
Răspunde
 03-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Adria a scris pe 03-12-2018:
Buna ziua! Am un mandat de executare de 3 ani si 5 luni in Romania pentru trafic de migranti, nu am stiut de procesul asta, intricat stau din 2014 iulie in Anglia, cum as putea cere rejudecare la curtea de apel Sceava?imi trbuie si un avocat care are experienta in Extradare! Multumesc!

Daca ati fost judecat in lipsa, puteti solicita redeschiderea procesului penal in termen de o luna din ziua in care ati luat la cunostiinta , prin orice notificare oficiala, ca s-a desfasurat un proces penal impotriva dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-12-2018
Vizitator
Buna ziua!Am un frate inchis in Uk ptr tentativa de omor ,pedeapsa de 3 ani si 5 luni ,fapta e facuta in Romania.Azi a avut sedinta de extradare .au decis sa.l extradeze..avocata face apelul..cat dureaza ? In cat timp il trimite in Romania?
Răspunde
 17-02-2019
Vizitator
Salut, poti sa mi dai si mie nr d tel la avocatul care l ai avut in uk?
Răspunde
 18-02-2019

Dragos a scris pe 05-01-2018:
buna.am avut o condamnare in tara de 2 ani si 6 luni pentru furt(de peste dintr-un iaz privat),am venit la londra unde m-au prins prin mandatul european ,aici m-au pus in arest la domiciliu cu bratara electronica fara sa pararesc locuinta intre orele00:00-04:00 dimineata si cu semnatura la politie lunea si vinerea ,procesul de extradare a durat 2 ani si 7 luni ,in care la final nu m-au extradat pe motivul, spatiul in celulele din puscariile din romania nu corespunde cu normele europene adica mi sau acordat doar 2 mp si nu 3mp cat este legal .acum doresc sa stiu ce pot face incontinuare ,pot face contestare la executare?Sau rejudecarea dosarului?.si cat imi va scadea din tot acest timp cat am fost privat de libertate!.va multumesc pentru timpul acordat

@Dragos cum as putea sa dau d tine pt ca am si eu o problema similara si vroiam sa ti pun niste intrebari?
Răspunde
 28-05-2022
Vizitator
Bună ziua,și finalul la condamnare,a-ți făcut arest cu brățară și după? S-au dedus ?
Răspunde
 28-05-2022

Bună ziua!!! In curând o să fiu condamnat la ceva luni/1an sigur cu închisoare pentru furt calificat(timp de iarna ora 19:00).menționez, că sunt recidivist.este vreo varianta sa merg sa muncesc cu acte în regulă în anglia , o sa am vreo șansă să execut mandatul in arest la domiciliu acolo(Londra) și să merg și la munca ??? Va rog un răspuns și dacă se poate semna un contract preventiv.va mulțumesc !!! Recidiva este de la o altă fapta mai veche
Răspunde
 30-05-2022

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din pacate nu puteti.

Daca veti fi condamnat la o pedeapsa cu executare, pedeapsa se va executa in regim de detentie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2022
Vizitator
Sotul meu este arestat in uk de un an si doua luni momentan este transferat de la puscarie la un centru de reabilitare.
Vineri a primit o scrisoare de la avocat ca poate sa iasa avand doua variante:una este sa fie arestat la domicilu si sa semneze un membru de familie pentru el care locuieste in uk
A doua este sa iasa dar sa fie monitorizat cu bratara.
Sentinta se va da abea in ianuarie.
Daca va fi gasit vinovat ce se va intampla?
Răspunde
 08-08-2022

Bucuresti
0746938774
Facebook
Daca doriti sa aflati care sunt pedepsele prevazute de legislatia penala din UK, va trebui sa contactati un avocat local.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-07-2024
Vizitator
Bună ziua soțul meu a fost arestat la domiciliul în Anglia 10 luni a avut brățară, între orele 6am și 21pm avea voie să iasă! L-au trimis în România să termine pedeapsa mai avea aproximativ 3 luni de făcut, d la București trebuia trimis la Baia Mare! Dar ei tot îl amâna ! Și îi sa spus ca nu se scade nimic! Ce poate face? Să îi se scadă acele luni făcute din pedeapsa ? Vă rog mult
Răspunde
 02-07-2025
AvatarNicoletatchorzewski@yahoo.com
Vizitator
Am furat de la lucru si ma prinsa ce se intampla cu mine stau in uk
Răspunde
 09-07-2025

Bucuresti
0746938774
Facebook
Va trebui să contactați un avocat din UK, pentru a beneficia de o apărare eficientă.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.