Forum avocaţi > Drept penal

Ce pedeapsa se poate lua pentru furt?

18-03-2017
Vizitator
Ce pedeapsa se poate lua in cazul in care s-au furat dintr-un market produse alimentare si nealimentare in valoare de 66lei?Bunurile au fost returnate.Domnul politist care a facut procesul verbal a spus ceva de o amenda intre 100 si 500 lei.A mai mentionat ca o sa sune dumnealui cand se poate prezenta faptuitorul la politie cred ca pentru declaratie,in termen de o luna sau doua.A mai zis ceva de Parchet dar nu am inteles.Ce se poate intampla si care este pedeapsa fiind prima si totodata ultima prostie facuta?
Răspunde
 19-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de furt riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
Puteti de asemenea sa incercati o impacare cu persoana vatamata, caz in care nu veti mai raspunde penal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-06-2018
Vizitator
Buna ziua as avea o mare problemă !
Tatăl meu a găsit un portofel pe jos intr-un Supermarket din Germania , respectiv in zona Bayern. ( stiu ca regulile ar fi mai drastice in acea zona ) . Nu l-a dat la casa , doar si-a platit cumpărăturile si a plecat însă , fie l-au văzut camerele , fie a venit persoana care l-a pierdut si a depus plângere. După ce a plecat din magazin a fost speriat gandindu-se in cele din urma ca, camerele sigur l-au văzut , i-a fost frica sa meargă la poliție asa ca a mers la cea mai aproapiata poștă seara si l-a pus acolo gandindu-se ca sigur vreun angajat de acolo il va da mai departe poliției .
A fost chemat sa dea declarație la secția de poliție , peste 2 zile . Sunt foarte stresata, trebuie să merg ca si translator pentru ca el nu vorbește prea bine germana .
Ce i s-ar putea intampla in cazul in care lipseste ceva din portofel ? Care ar fi pedeapsa pentru fapta lui si cum am putea scăpa doar cu o amendă ? Ce ar trebui să fac în acest caz ?
As avea nevoie de un raspuns rapid , în 2 zile trebuie să fim deja la secție.
Răspunde
 18-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Alexis a scris pe 18-06-2018:
Buna ziua as avea o mare problemă !
Tatăl meu a găsit un portofel pe jos intr-un Supermarket din Germania , respectiv in zona Bayern. ( stiu ca regulile ar fi mai drastice in acea zona ) . Nu l-a dat la casa , doar si-a platit cumpărăturile si a plecat însă , fie l-au văzut camerele , fie a venit persoana care l-a pierdut si a depus plângere. După ce a plecat din magazin a fost speriat gandindu-se in cele din urma ca, camerele sigur l-au văzut , i-a fost frica sa meargă la poliție asa ca a mers la cea mai aproapiata poștă seara si l-a pus acolo gandindu-se ca sigur vreun angajat de acolo il va da mai departe poliției .
A fost chemat sa dea declarație la secția de poliție , peste 2 zile . Sunt foarte stresata, trebuie să merg ca si translator pentru ca el nu vorbește prea bine germana .
Ce i s-ar putea intampla in cazul in care lipseste ceva din portofel ? Care ar fi pedeapsa pentru fapta lui si cum am putea scăpa doar cu o amendă ? Ce ar trebui să fac în acest caz ?
As avea nevoie de un raspuns rapid , în 2 zile trebuie să fim deja la secție.

Luat legatura cu un avocat local, pentru a-i asigura tatalui dvs. o aparare eficienta, conform legislatiei germane.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-12-2018
Vizitator
Buna ziua, as dori sa m-a consultați dacă e posibil. O ruda a furat din Franța un încărcător și poliția îl deporteaza in România, ce pedeapsa risca.?
Răspunde
 06-12-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Eugeniu a scris pe 05-12-2018:
Buna ziua, as dori sa m-a consultați dacă e posibil. O ruda a furat din Franța un încărcător și poliția îl deporteaza in România, ce pedeapsa risca.?

Daca persoana respectiva a comis infractiunea pe teritoriul Frantei, va fi judecat conform legilor franceze, motiv pentru care ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat local.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.