Lucrez ca operator la o casa de pariuri sportivesi intr-o zi un client frecvent al agentiei a profitat de aglomeratia de la casierie a solicitat eliberarea mai multor bilete la una din aplicatiile live care ruleaza in agentiefara sa le platesca,spunandu-mi ca biletele anterioare sunt castigatoare si chiar inmanandu- mi cateva din ele,urmand ca atunci cand ma eliberez de clientii care stateau la coada,sa facem calculul exact si sa imi dea eventuala diferenta sau eu, eventualul castig.cand s-a terminat aglomeratia si am facut calculul biletetelor plasate suma jucata era foarte mare iar biletele pe care mi le daduse au fost cateva necastigatoare si doar 3 castgatoare cu sume mici.a spus ca asteapta pe cineva sa ii aduca banii pe care trebuie sa mi-i dea pentru biletele jucate dar si ca vrea sa isi scoata pierderea cerandu-mi sa ii plasez un bilet la pariuri sportive cu o suma mare.eu fiind dede buna credinta am plasat acest bilet dar persoana respectiva sub pretextul ca merge sa-mi aduca banii a iesit din agentie si nu s-a mai intors.a doua zi nu a mai aparut deloc.a treia zi,pe tura colegei mele a trimis alta persoana ca un bilet plasat la aplicatia live de catre mine,castigator,aceasta persoana cerand sa i se faca plata.colega mea stiind situatia si fiind pusa in tema nu a cazut in capcana si nu a platit castigul si a si informat call-centerul care este si suport logistic,call-center-ul dispunand urmarirea biletelor plasate de mine in ziua respectiva.cateva ore mai tarziu s-a incercat acelasi lucru cu un alt bilet castigator dar cu o suma mai mare,intr-o agentie din alt oras invecinat dar biletele fiind date in urmarire,nu s-a putut face achitarea lui,operatorul din acea agentie comunicand clientului doar ca biletul poate fi platit doar in agentia care a emis acel bilet.constrans de situatie a venit in agentia in care lucrez eu si a incercat acelasi lucru...dar nu a reusit.mentionez ca era alta persoana decat cea care jucase biletul si alta persoana decat prima care incercase plata primului bilet.de asemenea mentionez ca persoana care a jucat biletele face parte dintr-un grup infractional,si ulterior am aflat ca este si minora,eu cand l-am legitimat,acesta aratandu-mi pe telefon o poza cu buletinul in care aparea ca an de nastere 1997.de asemenea am aflat ca este recidivist,el a patruns in casierie acum cateva luni,in timp ce operatoarea era la baie,de unde a sustras o suma substantiala de bani.s-a facut plangere la politie in baza inregistrarilor video,dar la interventia unor terti aceasta persoana a inapoiat suma sustrasa si casa de pariuri si-a retras plangerea deoarece prejudiciul a fost recuperat.de asemenea mentionez ca in momentul in care eu am inceput sa lucrez nu am fost avertizata in legatura cu aceasta persoana desi era prezent zilnic in agentie,in conditiile in care avea antecedente iar conducerea firmei era in cunostinta de cauza.in urma acestor evenimente eu am ramas fara loc de munca si de asemea pusa in situatia de a achita eu prejudiciul adus de aceasta persoana,agentia de pariuri spalandu-se pe maini...pe romaneste! Ce as putea face eu in aceasta situatie,lasand la o parte faptul ca am fost o mare naiva...ca sa nu spun proasta. |
|