|
29-03-2017 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua! Acum 3 ani mi s- a intocmit dosar pena lpentru furt calificat,acesta solutionandu-se cu o amenda administrativa de 700 lei,precizez faptul ca pe cazier nu apare nimic,acesta fiin curat. Intrebarea mea este daca pot intra in MAI sa particip la concursurile pentru sursa externa sau daca pot da admitere la academia de politie. Va multumesc anticipat! | |
|
|
|
30-03-2017 |
| Amenzile administrative nu apar in cazierul penal. Nici nu constituie antecedente penale. De principiu, puteti sa intra la MAI. Ramane de vazut opinia lor. Incercati! | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
30-03-2017 |
| Buna ziua! Amenzile administrative nu apar in cazier , deci nu veti avea probleme. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-05-2017 |
 | Anna Vizitator |
| Buna,am furat din Kaufland 3produse 2bluze si o crema in valoare de 89lei.Am fost vazuta pe camere ,am platit produsele.E posibil sa scap doar cu amenda,am recunoscut fapta.Multumesc pentru raspuns. | |
|
|
|
09-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anna a scris pe 08-05-2017: Buna,am furat din Kaufland 3produse 2bluze si o crema in valoare de 89lei.Am fost vazuta pe camere ,am platit produsele.E posibil sa scap doar cu amenda,am recunoscut fapta.Multumesc pentru raspuns. In cazul in care vi se va intocmi dosar penal, in functie de circumstatele dvs personale si cu o aparare eficienta, puteti obtine o amenda sau chiar o impacare cu persoana vatamata, pentru a nu mai raspunde penal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-05-2020 |
 | Adi Vizitator |
| Buna ziua! Este legala amenda administrativa pentru furt calificat , aplicata de procuror avand in vedere ca fapta nu a fost recunoscuta, deci nu s a dovedit vinovatia ? | |
|
|
|
01-06-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Adi a scris pe 31-05-2020: Buna ziua! Este legala amenda administrativa pentru furt calificat , aplicata de procuror avand in vedere ca fapta nu a fost recunoscuta, deci nu s a dovedit vinovatia ? In conformitate cu dispozitiile art 228 NCP, infractiunea de furt se pedepseste dupa cum urmeaza: "(1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) Fapta constituie furt şi dacă bunul aparţine în întregime sau în parte făptuitorului, dar în momentul săvârşirii acel bun se găsea în posesia sau detenţia legitimă a altei persoane. (3) Se consideră bunuri mobile şi înscrisurile, energia electrică, precum şi orice alt fel de energie care are valoare economică." Astfel, in cazul acestei infractiuni se poate aplica pedeapsa amenzii penale, insa judecatorul este cel care stabileste pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-06-2020 |
 | Mircea Vizitator |
| Buna ziua! Recent am castigat un proces la CEDO si intentionez sa introduc in baza art 465 cpp o cerere de revizuire a hotararii de condamnare. As dori sa stiu daca exista vreun termen pentru depunerea cererii de publicare a deciziei CEDO in monitorul oficial. Va multumesc! | |
|
|
|
10-06-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Conform OG nr.94/99 cu modificarile si completarile urmatoare: Art. 11 - (2) Reclamantul într-o cauză în care Curtea a pronunţat o hotărâre prin care a constatat încălcarea de către România a unui articol din Convenţie poate solicita publicarea gratuită a hotărârii în Monitorul Oficial al României, Partea I, în vederea exercitării căii de atac a revizuirii în conformitate cu prevederile Codului de procedură civilă sau ale Codului de procedură penală. Cererea se formulează în scris şi se depune la registratura Ministerului Afacerilor Externe. Hotărârea se publică în termen de 3 luni de la data înregistrării cererii. Deci, eu nu am cunostinta despre existanta vreunui termen ptr depunerea cererii, ci doar termen de depunere a cererii de revizuire dupa publicare. Cf.465 cpp (4) Cererea de revizuire se poate face cel mai târziu în termen de 3 luni de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, a hotărârii definitive pronunţate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |