|
| 02-04-2017 |
 | Cami Vizitator |
| | Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine : in cazul in care s-a facut reabilitarea in 2007 (pt. o condamnare de 1 an fara executare) nu a mai avut alte probleme cu legea dupa aceea ,pe cazier va aparea ca a avut antecedente penale? Cand se considera ca ai antecedente penale? | |
|
|
|
| 03-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca a intervenit reabilitarea, fapta nu mai apare in cazier. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 17-04-2017 |
 | Cami Vizitator |
| | Multumesc pt raspuns. As mai avea de adaugat :in cazul in care persoanei in cauza i se solicita la angajare sa completeze o declaratie pe propria raspundere daca a avut antecedente penale + cazier desi a trecut prin situatia mai sus mentionata ,cum se rezolva aceasta cu toate ca pe cazier nu mai apare nimic. Se considera ca are antecedente penale ? | |
|
|
|
| 17-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| | Reabilitarea face sa inceteze decaderile si interdictiile, precum si incapacitatile care rezulta din condamnare, astfel ca persoana asupra careia intervine reabilitarea nu mai este considerata ca avand antecedente penale, motiv pentru care faptele nu mai apar in cazier. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 19-10-2021 |
 | Claudiu Vizitator |
| Numele meu este Enachescu Claudiu, si v-am gasit adresa de mail pe avocatnet.ro/forum.Eu voiam sa ma inscriu la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, dar nu pot face asta din cauza conditiilor de recrutare, si anume, media la purtare minim 9, iar eu am 8.5. Eu am proces verbal de la scoala unde pot demonstra ca aceasta nota la purtare a fost scazuta din cauza absentelor. Intelegeti daca va spun ca eu nu pot dovedi că am lucrat, dar am lucrat in perioada liceului pentru ca a trebuit sa ma intretin singur, de aceea aveam absente. Vreau sa stiu daca exista o modalitate de a putea intra la Academie. Mentionez ca eu am studii si in Spania dar nu sunt "absolvite" acolo, am E.S.O in Spania, insemnand pana la clasele X, si am clasa a XI a tot in spania, dar bacalaureatul il am absolvit in tara. In spania nu exista medie la purtare, las acest detaliu in caz de ceva. Am vazut totusi ca la conditiile de recrutare, se pot inscrie cei cu antecedente penale dar reabilitati, dar eu pentru 0,5 la purtare, nu pot face nimic? Vă rog cand aveti timp să imi trimiteti un raspuns sau un sfat. Va multumesc mult! | |
|
|
|
| 20-10-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| "...si v-am gasit adresa de mail pe avocatnet.ro/forum" Dvs, aici, nu ati trimis un mesaj in particular unui avocat anume, ci ati postat la liber, in forum. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 20-10-2021 |
| Claudiu a scris pe 19-10-2021: Numele meu este Enachescu Claudiu, si v-am gasit adresa de mail pe avocatnet.ro/forum.Eu voiam sa ma inscriu la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, dar nu pot face asta din cauza conditiilor de recrutare, si anume, media la purtare minim 9, iar eu am 8.5. Eu am proces verbal de la scoala unde pot demonstra ca aceasta nota la purtare a fost scazuta din cauza absentelor. Intelegeti daca va spun ca eu nu pot dovedi că am lucrat, dar am lucrat in perioada liceului pentru ca a trebuit sa ma intretin singur, de aceea aveam absente. Vreau sa stiu daca exista o modalitate de a putea intra la Academie. Mentionez ca eu am studii si in Spania dar nu sunt "absolvite" acolo, am E.S.O in Spania, insemnand pana la clasele X, si am clasa a XI a tot in spania, dar bacalaureatul il am absolvit in tara. In spania nu exista medie la purtare, las acest detaliu in caz de ceva. Am vazut totusi ca la conditiile de recrutare, se pot inscrie cei cu antecedente penale dar reabilitati, dar eu pentru 0,5 la purtare, nu pot face nimic? Vă rog cand aveti timp să imi trimiteti un raspuns sau un sfat. Va multumesc mult! Formulati o cerere adresata decanului facultatii, pentru a vi se permite inscrierea la examen, insa este posibil sa fie respinsa, din moment ce exista un regulament cu anumite conditii pentru inscriere. Cu toate acestea, daca doriti sa lucrati in politie, va puteti inscrie la examenele de angajare din sursa externa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
| Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |