Forum avocaţi > Drept penal

Antecedente

02-04-2017
Vizitator
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine : in cazul in care s-a facut reabilitarea in 2007 (pt. o condamnare de 1 an fara executare) nu a mai avut alte probleme cu legea dupa aceea ,pe cazier va aparea ca a avut antecedente penale? Cand se considera ca ai antecedente penale?
Răspunde
 03-04-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca a intervenit reabilitarea, fapta nu mai apare in cazier.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-04-2017
Vizitator
Multumesc pt raspuns. As mai avea de adaugat :in cazul in care persoanei in cauza i se solicita la angajare sa completeze o declaratie pe propria raspundere daca a avut antecedente penale + cazier desi a trecut prin situatia mai sus mentionata ,cum se rezolva aceasta cu toate ca pe cazier nu mai apare nimic. Se considera ca are antecedente penale ?
Răspunde
 17-04-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Reabilitarea face sa inceteze decaderile si interdictiile, precum si incapacitatile care rezulta din condamnare, astfel ca persoana asupra careia intervine reabilitarea nu mai este considerata ca avand antecedente penale, motiv pentru care faptele nu mai apar in cazier.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2021
Vizitator
Numele meu este Enachescu Claudiu, si v-am gasit adresa de mail pe avocatnet.ro/forum.Eu voiam sa ma inscriu la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, dar nu pot face asta din cauza conditiilor de recrutare, si anume, media la purtare minim 9, iar eu am 8.5. Eu am proces verbal de la scoala unde pot demonstra ca aceasta nota la purtare a fost scazuta din cauza absentelor. Intelegeti daca va spun ca eu nu pot dovedi că am lucrat, dar am lucrat in perioada liceului pentru ca a trebuit sa ma intretin singur, de aceea aveam absente. Vreau sa stiu daca exista o modalitate de a putea intra la Academie. Mentionez ca eu am studii si in Spania dar nu sunt "absolvite" acolo, am E.S.O in Spania, insemnand pana la clasele X, si am clasa a XI a tot in spania, dar bacalaureatul il am absolvit in tara. In spania nu exista medie la purtare, las acest detaliu in caz de ceva. Am vazut totusi ca la conditiile de recrutare, se pot inscrie cei cu antecedente penale dar reabilitati, dar eu pentru 0,5 la purtare, nu pot face nimic? Vă rog cand aveti timp să imi trimiteti un raspuns sau un sfat. 
 Va multumesc mult!
Răspunde
 20-10-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
"...si v-am gasit adresa de mail pe avocatnet.ro/forum"

Dvs, aici, nu ati trimis un mesaj in particular unui avocat anume, ci ati postat la liber, in forum.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-10-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Claudiu a scris pe 19-10-2021:
Numele meu este Enachescu Claudiu, si v-am gasit adresa de mail pe avocatnet.ro/forum.Eu voiam sa ma inscriu la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, dar nu pot face asta din cauza conditiilor de recrutare, si anume, media la purtare minim 9, iar eu am 8.5. Eu am proces verbal de la scoala unde pot demonstra ca aceasta nota la purtare a fost scazuta din cauza absentelor. Intelegeti daca va spun ca eu nu pot dovedi că am lucrat, dar am lucrat in perioada liceului pentru ca a trebuit sa ma intretin singur, de aceea aveam absente. Vreau sa stiu daca exista o modalitate de a putea intra la Academie. Mentionez ca eu am studii si in Spania dar nu sunt "absolvite" acolo, am E.S.O in Spania, insemnand pana la clasele X, si am clasa a XI a tot in spania, dar bacalaureatul il am absolvit in tara. In spania nu exista medie la purtare, las acest detaliu in caz de ceva. Am vazut totusi ca la conditiile de recrutare, se pot inscrie cei cu antecedente penale dar reabilitati, dar eu pentru 0,5 la purtare, nu pot face nimic? Vă rog cand aveti timp să imi trimiteti un raspuns sau un sfat. 
 Va multumesc mult!

Formulati o cerere adresata decanului facultatii, pentru a vi se permite inscrierea la examen, insa este posibil sa fie respinsa, din moment ce exista un regulament cu anumite conditii pentru inscriere.

Cu toate acestea, daca doriti sa lucrati in politie, va puteti inscrie la examenele de angajare din sursa externa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.