Forum avocaţi > Drept penal

Inaultata 2

06-04-2017
Vizitator
Buna ziua.ma nymesc sgavirdea ecaterina si sunt din timisoars. In anul 2014 am o conversatiw pe chat twoo yahoo messager cu un tio.subiect sex. Eram singura si de aceea. Conversatia a durat un an. Eu am sterso de pe calxulator. Doar despre ea este vb. Un 2015 iarna in timisoara a inceput un fel de film cu ghilimele. Mari regizori se pare ca se ocupa. Continua si in prezent.se pare ca scenariulu acestui film inedit este aceea conversatie. Doresc sami recuperez conversatia de la yahoo si twoo atat. De asemenea in timpul acestei filmari inedit fe fondul unei sensibilitati pe care o am colegii siau batut joc de mine chemand jandarmeria sectia de politie 112 si am fiat si ...ma iertati plang 3 saptamani. Nu am nimic doar sensibila cei de acolo siau dat seama nu au putut face nimik. Lucrez la evidenta populatiei timisoara. Insulta sau ce altceva va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.