Forum avocaţi > Drept penal

Sechestrat si lovit in camera nesupravegheata din hipermarket

13-04-2017
Vizitator
buna ziua, azi 12 aprilie, in jurul orei 12:30 dupa amiaza ma aflam intr-un hipermarket din Constanta, am mancat in magazin un rulou cu mere in valoare de 1.79 RON si, din greseala, am uitat ambalajul pe un raft in timp ce cautam alte produse.
dupa ce am platit la casa tot, in afara de ruloul de mere de care uitasem din moment ce nici ambalajul nu il mai aveam in posesie, am fost acostat de un agent de paza, mi-a cerut bonul, i l-am dat si mi-a spus sa merg cu el.

am refuzat si a inceput sa tipe la mine, sa ma impinga, a tras de mine 1-2 minute in vazul tuturor,in timp ce tipam "CHEMATI POLITIA", pana a reusit sa ma bage prin intrarea angajatilor. am fost dus intr-o camera din spate. acolo am fost intrebat ce am furat, nici nu mai stiam de rulou, am spus ca nu stiu si am fost lovit in fata si impins in perete violent. nu am nici o urma pe fata, dar ma doare capul si am un tiuit in urechi.

am fost injurat si amenintat, i-am spus ca ce a facut este ilegal, mi-a spus ca nu am cum sa dovedesc ca am fost lovit. intre timp a venit un coleg care a gasit ambalajul si mi l-au aratat. am spus ca da, am mancat ruloul ca era cald si imi era foame. mi-au spus ca trebuie doar sa platesc si ca pot sa plec. erau doi agenti, cel care m-a lovit ii tot spunea celuilalt sa ma perchezitioneze.

inteleg ca probabil constituie furt ce am facut eu, dar au voie sa ma sechestreze pentru un rulou de 1.79 RON ?

mi s-a spus ca poate kaufland sa ma dea in judecata pentru furt.

daca decid sa ii dau judecata pe kaufland, firma de securitate si pe gardian o sa trebuiasca sa platesc amenda pentru furt?

Sunt extrem de sarac, din pacate, si nu imi permit amenda sau cost avocat, dar sunt dispus sa dau un comision de 50% din orice pagube morale voi primi in urma unui eventual proces.

Multumesc.
Răspunde
 13-04-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate riscati sa vi se intocmeasca dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau, in functie de circumstantele personale si cu o aparare eficienta, puteti primi o amenda.
Nu puteti invoca sechestrarea, deoarece din moment ce ati comis o infractiune, agentii de paza aveau obligatia sa va retina pana la venirea organelor de politie, insa daca sustineti ca ati achitat produsul si fiind vorba de un prejudiciu cu valoare mica, aveti sanse mari ca hipermarketul sa nu depuna plangere impotriva dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-04-2017

nu mi s-a dat nici o explicatie pentru detinere, doar "vino cu mine". si dupa care am fost impins violent si tarat. abia in camera mi s-a explicat motivul, dupa ce am fost lovit. au vrut sa ma si perchezitioneze.

sunt client fidel de cativa ani, in medie 8 milioane lunar cheltui, las bacsis de fiecare data pana in 50 de bani. am luat si produse expirate, in ciuda etichetei, nu le-am cerut nimic, decat sa transmita furnizorilor mesajul.

ma insel sa cred ca nu am dreptate deloc?

Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.