|
19-04-2017 |
 | Alexandru Cosmin Vizitator |
| Buna seara,va scriu in legatura cu o situatie cu care ma confrunt.Intr-un dosar penal pentru nr rosii expirate este vorba.De la parchet s-a dat ordonanta de RENUNTARE LA URMARIREA PENALA SI CLASAREA.Ca pedeapsa este stipulat munca in folosul comunitatii,fara altceva in plus.Eu am permisul retinut de cand am fost prin cu numerele expirate,cei de la judecatorie au amanat de 2 ori pronuntarea.Exista vreo modalitate de a-mi recupera permisul,avand in vedere ca nu este scris nicaieri de vreo suspendare a dreptului de a conduce,tin sa mentionez ca pe durata cercetarilor am circulat cu dovada provizorie.Va multumesc si astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra! | |
|
|
|
20-04-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Puteti obtine dreptul de a conduce de la instanta, daca formulati o cerere similara cu cea pe care ati facut-o la organul de urmarire penala. Din pacate,pentru a va recupera permisul definitiv trebuie sa asteptati hotararea instantei privind renuntarea la urmarire penala. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
20-04-2017 |
| Deci sa ma adresez judecatoriei | |
|
|
|
20-04-2017 |
| Alexandru Cosmin a scris pe 20-04-2017: Deci sa ma adresez judecatoriei ? | |
|
|
|
20-04-2017 |
| Aveti idee cum ar trebui sa arate cererea catre judecator pentru prelungirea dovezii de circulatie? | |
|
|
|
23-04-2017 |
 | Mihai Feraru Vizitator |
| Bună ziua, Sunt implicat într-un dosar penal la judecatoria din Buzău. Eu nu locuiesc în românia din 1990 și inainte am locuit în București și cu toate acestea nu cunosc pe nimeni în județul Buzău căruia să-i fi făcut vreun rău. Pe data de 23.05.2017 este ședința ptr confirmarea renunțare urmărire penala art.318 alin 12ncpp. Puteți să-mi spuneți ce se hotărăște la această ședința? Eu nu cunosc persoana care mi-a făcut această plângere. | |
|
|
|
24-04-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Alexandru Cosmin a scris pe 20-04-2017: Aveti idee cum ar trebui sa arate cererea catre judecator pentru prelungirea dovezii de circulatie? Buna ziua, Da, veti face cererea la judecatoria care judeca dosarul dvs. Cererea este simpla: trebuie sa precizati numarul dvs. de dosar penal, numele si datele de contact, si apoi sa cereti prelungirea dovezii de circulatie nr... eliberata la data de .... intrucat ... (motivele pentru care aveti nevoie de permis in aceasta perioada). Semnati cererea si o inregistrati la registratura judecatoriei sau o trimiteti pe posta. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
24-04-2017 |
|
| Mihai Feraru a scris pe 23-04-2017: Bună ziua, Sunt implicat într-un dosar penal la judecatoria din Buzău. Eu nu locuiesc în românia din 1990 și inainte am locuit în București și cu toate acestea nu cunosc pe nimeni în județul Buzău căruia să-i fi făcut vreun rău. Pe data de 23.05.2017 este ședința ptr confirmarea renunțare urmărire penala art.318 alin 12ncpp. Puteți să-mi spuneți ce se hotărăște la această ședința? Eu nu cunosc persoana care mi-a făcut această plângere. Buna ziua, Cererea de renuntare la urmarirea penala se va judeca si in lipsa dvs. Practic, procurorul a decis ca nu se impune tragerea dvs. la raspundere penala. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
06-06-2017 |
 | Costi Vizitator |
| Buna ziua, am avut dosar pentru nr rosii expirate, am primit de la judecatorie renuntare urmarire penala dupa am mers la politie servicii rutiere am adus tot ce trebuie dupa care ma trimite sa dau examen , am dat si l-am picat ce urmeaza sa fac ton sa evidentiez ca nu am primit nici o suspendare sau amenda ceva cam ce ar fi de facut..va rog ajutati-ma | |
|
|
|
06-06-2017 |
 | Costi Vizitator |
| O informatie se poate..help me! | |
|
|
|
04-08-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Salut Alexandru Cosmin cat a durat toată treaba la tine cu dosarul pentru nr expirate rosi? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |