Forum avocaţi > Drept penal

Am fost batut, acum primesc amenintari.

17-05-2017

Acum in jur de o saptamana cineva mi-a dat un pumn , am ramas cu ochiul negru ( inchis , nu puteam sa mai vad cu el) posibila deviatie de sept pentru ca nu mai pot respira bine pe o nara si un dinte de jos mi-a fost rupt pe jumatate si inca doare cand mananc.
Problema este ca atunci nu am facut plangere la politie pentru ca am crezut ca se va potoli , acum ma ameninta sa ii dau bani si ca o sa ma bata iarasi. Se mai poate face ceva in acest caz? Mentionez ca detin poze cu ochiul umflat.
Răspunde
 17-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand trebuia sa mergeti la IML, pentru a se stabili trauma suferita si numarul de zile de ingrijiri medicale. Aveti termen 90 de zile de la comiterea faptei sa depuneti o plangere impotriva respectivei persoane pentru savarsirea intractiunilor de lovire sau alte violentel, amenintare si santaj.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-05-2017

Am crezut ca totul se va sfarsi si am zis sa las de la mine, dar nu a fost cazul, va multumesc ptr raspuns. Am sa fac o plangere.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.