Forum avocaţi > Drept penal

Afisarea prezentei - inmanarea actelor de procedura

17-05-2017
Vizitator
Buna ziua. Astazi am primit o instiintare de la parchet in care imi sunt comunicate urmatoarele: [...]am procedat afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului, aflat pe rolul instantei[...]. Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 7 zile de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 7 zile, pentru inmanarea actelor de procedura la sediu instantei[...].
Singurul plic pe care il am este cel cu o ordonanta de renuntare urmarire penala.
Trebuie sa ma duc sa inmanez plicu cu ordonanta la judecatorie? Daca da, dupa ce il inmanez, se va termina toata treaba asta cu judecatul? Multumesc.
Răspunde
 18-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cel mai probabil vi s-au comunicat actele de procedura. Mergeti la arhiva instantei pentru a vi se elibera o copie de pe acestea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-07-2018
Vizitator
buna ziua.am un dosar penal..conducere sub inf.baut.alcolice.am primit o instiintare,de inmanare a actelor de procedura la judec.barlad...ce inseamna?
Răspunde
 13-07-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Suhan Mihai a scris pe 12-07-2018:
buna ziua.am un dosar penal..conducere sub inf.baut.alcolice.am primit o instiintare,de inmanare a actelor de procedura la judec.barlad...ce inseamna?

Dosarul a fost trimis in judecata, s-a emis Rechizitoriul si aveti posibilitatea sa contestati masurile luate in faza urmaririi penale sau sa invocati exceptii, dosarul aflandu-se in etapa camerei preliminare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.