Andreea R a scris pe 23-05-2017: Asa cum am spus mai sus cumnatul meu (Mitica)care era doar un prieten in 2004 ,eu atunci locuiam in Germania cu primul meu sot care nu a avut si nu are habar de ce am facut.Eu venisem in Romania sa imi deschid un local si Mitica m-a sunat si m-a rugat in toate felurile sa i imprumut 1600 de euro,ca nu il ajuta nici un frate si va ramane pe drumuri (8 la numar).una dintre surori fiind foarte avuta si cunoscuta la noi in oras pentru afacerile ei (Dorina),si cativa dintre ei plecati prin strainatate.Stia ca am bani si o sa il ajut cu usurinta.El nu locuia in acelasi oras cu mine si sora lui.Zic bine.Dar nu pot ajunge la tine sa tii dau ca trebuia sa plec cu sotul meu in alt oras.Merg la Dorina si i dau ca stiam ca va merge cu el sa faca actele pentru apartament ca divortase si i trebuiau banii sa o plateasca pe fosta lui sotie sa ramana el cu apartamentul.Asa a fost .I am spus sotului ca urc sa vorbesc ceva cu ea si i am dat banii pt.fratele ei.doar intre noi doua.A trecut vreo luna ...l am cunoscut pe alt frate de a lor (cu care sunt casatorita acum) si trecand timpul i am povestit .uite i am dat bani la mitica si nu zice nimic nu lucreaza doar bea si deastea.Chiar au inceput certuri intre noi ca nu i spune nimic ca e fratele lui.El a negat sa se bage pentru ca nu ma cunostea pe atunci.Dar stia ca e adevarat si de la ceilalti frati ca stiau si ei.Intr-o zi,mi am luat inima in dinti si i am spus.Cand o sa incepi sa imi dai inapoi din bani macar cu taraita...binenteles ca mi-vorbit urat.Ne am certat apoi am lasat-o asa.Ne-am mai intalnit dar nu am mai zis nimic.Dupa un timp a plecat in Italia.tot ziceam catre sotul meu vorbeam cu fratii lui ce bine o duce Mitica tot cu bautura se lauda de baruri etc. dar de banii mei nu zice nimic.au trecut anii noi am plecat in spania si anul trecut a venit la noi ca nu avea de munca.venise cu bani,sotul meu l a ajutat sa intre la munca urmatoarea zi...si spun sotului.Cere i imprumut 2000 de euro sa ne schimbam masina.Planul nostru a fost sa ne recuperam banii.Ne a dat.Cand am luat banii si trebuia sa i inapoiez "datoria"i zic 12 ani mai tarziu cu banii care ai sa mi dai cum ramane?si i dau 400euro.se uita la ei si incepe ..tu nu mi ai dat mie nici un ban ai dat la Dorina eu i am inapoiat ei cand eram in italia ca ea are contract cu mine pe banii aia.pfff.deducere .sora lui a facut contract cu el pe banii mei la notar cum ca i a imprumutat 800 de euro si ca apartamentul este garantie pana i innapoiaza banii.ea inca are contractul ca mi a trimis foto.Mitica a plecat dupa 2 saptamani in irlanda si acum ne tot streseaza cu mesaje sa i dam banii inapoi ca ne va da in judecata pe mine si sotul meu(fratele lui)ca l am inselat.zice ca a asteptat 6 luni dar nu mai.Daca ne da in judecata Dorina are foarte multe relatii si eu nu stiu de unde sa incep sa caut probe ca eu am fost inselata si parintii si fratii lui stiu ca eu i am dat banii.va rog dati mi un sfat ce sa fac ca nu am numai pe mama care stie adevarul din partea mea.va multumesc vreau un sfat cum sa ma pregatesc sa dovedesc ca nu am inselat pe nimeni .eu doar mi am recuperat ce a fost a meu. |