Forum avocaţi > Drept penal

Caz penal

29-05-2017
Vizitator
Buna ziua sotul meu a fost prins acum 3 ani cu nr roșii la mașină expirate iau făcut dosar penal iau luat permisul și a circulat cu dovada..după o perioada ia fost dat să facă munca in folosul comunității.a terminat orele data ..dupa o perioada iau dat permisul înapoi.acum ia venit o hârtie acasă ore in să se prezinte la tribunal pentru ia inmana cererea de închidere a dosarului .problema e că soțul meu se afla in străinătate și nu poate să plece in Romania fiindcă muncește.ce se poate face in cazul asta .va rog eu sămi dați un răspuns
Răspunde
 01-06-2017

Buna ziua,
Stimata doamna, nu exista cereri de inchidere a dosarului in dreptul penal.
Pentru a stabili ce obiect are acest dosar trebuie sa fiti mai explicita cu privire la acea hartie pe care spuneti ca ati primit-o. Este o citatie? Ce date contine, ce obiect are, etc.
Practic, din ceea ce spuneti rezulta ca sotul dumneavoastra si-a indeplinit toate obligatiile pe perioada termenului de incercare, iar permisul i s-a restituit, astfel ca este foarte posibil sa nu mai fie necesara prezenta acestuia la instanta.
Răspunde
 01-11-2017
Vizitator
Buna ziua
Ce înseamnă in vederea anulari permisului
Il anulează sau il suspenda?
Răspunde
 01-11-2017
Vizitator
Îmi spune cnv daca a trecut prin așa cv alcool la volan 1,3mg in sânge întrebarea e când mai vad permisu? In vederea anulari permisului adică sa îmi iau adio dela el. inca CV nu am avut avarii nu accident am recunoscut ca am băut si ca am condus si regret va rog un răspuns.
Răspunde
 01-11-2017
Vizitator
Lângă pedeapsa instanta e obligata sa.mi pedepseasca si permisu?
Răspunde
 01-11-2017

Avand in vedere ca ati avut o alcoolemie de 1,3 g/l alcool pur in sange vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului.
In ceea ce priveste permisul de conducere, acesta este suspendat pe tot parcursul procesului penal pana la ramanerea definitiva a hotararii. Daca instanta nu va dispune condamnarea, respectiv nu va dispune obligarea dvs. de a nu conduce autovehicule pe o anumita perioada de timp, atunci va puteti recupera permisul de conducere.
Succes!
Răspunde
 01-11-2017
Vizitator
Nu iam adresat semne obsece polițistului nu iam adresat injurii am recunoscut fapta nu am avut avarii accidente sau dosar vreodată,credeți ca îmi trebuie avocat sa.mi salvez permisu? va mulțumesc!
Răspunde
 01-11-2017

Daca doriti un standard ridicat al apararii este util si de preferat sa apelati la un avocat. Nu va poate garanta nimeni ca va veti recupera permisul, insa sansele cresc daca va angajati un avocat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.