Forum avocaţi > Drept penal

Probatiune

30-05-2017
Vizitator
Buna ziua!Am si o mica nelamurire,Serviciul de Probatiune poate intocmii un referat despre comportamentul unui inculpat pe parcursul judecarii..fara ca acesta sa aiba vreo pedeapsa cu suspendarea si sa se duca la Probatiune?Intr-un dosar penal in care este si sotul meu..mai este inca un inculpat care are acelasi prenume ca si sotul meu..Sotul meu avea o pedeapsa cu suspendare si se ducea la Serviciul de Probatiune..in schimb cand instanta a motivat ...am vazut acest fragment cu "referat intocmit de Serviciul de Pribatiune in care reiese comportamentul si multe altele" ..dar nu la sotul meu?!Sa fie o greseala pentru ca au aceleasi prenume!?Noi vrem sa facem revizuirea dosarului pentru ca sotul meu este condamnat si sunt multe motive in care se dovedeste ca e nedrept pedeapsa care ia dat-o lui.Poate fii si acesta un motiv cu Probatiunea..greseala pe care cred eu ca este?!Multumesc anticipat!
Răspunde
 30-05-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Dana a scris pe 30-05-2017:
Buna ziua!Am si o mica nelamurire,Serviciul de Probatiune poate intocmii un referat despre comportamentul unui inculpat pe parcursul judecarii..fara ca acesta sa aiba vreo pedeapsa cu suspendarea si sa se duca la Probatiune?Intr-un dosar penal in care este si sotul meu..mai este inca un inculpat care are acelasi prenume ca si sotul meu..Sotul meu avea o pedeapsa cu suspendare si se ducea la Serviciul de Probatiune..in schimb cand instanta a motivat ...am vazut acest fragment cu "referat intocmit de Serviciul de Pribatiune in care reiese comportamentul si multe altele" ..dar nu la sotul meu?!Sa fie o greseala pentru ca au aceleasi prenume!?Noi vrem sa facem revizuirea dosarului pentru ca sotul meu este condamnat si sunt multe motive in care se dovedeste ca e nedrept pedeapsa care ia dat-o lui.Poate fii si acesta un motiv cu Probatiunea..greseala pe care cred eu ca este?!Multumesc anticipat!

Buna ziua,

In unele situatii, instanta poate dispune efectuarea unui referat de evaluare a inculpatilor. Acest referat de evaluare se intocmeste de Serviciul de Probatiune, indiferent daca inculpatul a mai fost in evidenta Serviciului de Probatiune sau nu.

Daca aveti posibilitatea, luati legatura cu un avocat pentru a va lamuri cu privire la problema dvs.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.