Forum avocaţi > Drept penal

Complice santaj

30-05-2017
Vizitator
buna seara ! Ce pedeapsa voi primi daca sunt complice la santaj .eu fiind soferul adica pe mine ma sunat un amic sa il duc in oras sa ia niste bani de la o anumita fata pentru a nui publica niste poze cu ea goala in schimbul unei anumite sume de banii ! mie nu imi dadea nici un ban din bani luati doar contravaloarea transportului
Răspunde
 31-05-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care veti fi acuzat de savarsirea infratiunii de santaj, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani, insa pentru complicitate, in functie de modul de producere al faptei, de circumstantele personale si de apararea pe care veti intelege sa v-o efectuati, puteti primi o pedeapsa mai mica decat autorul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2017
Vizitator
da
Răspunde
 31-05-2017
Vizitator
eu sunt complice si nu am avut treaba cu santajul si nici macar nu am cunoscuto pe aceea fata doar ca el a spus ca eu stiam ca ia bani de la fata ca sa nu ii puna pozele pe reteaua de socializare am cerut confruntare si testarea aparatului poligraf si mi sa respins cererea ,doar ca acum sunt sub control judiciar si pe toate hartiile reiese ca am stiut ce face el atat .si vreau sa stiu daca pot scapa fara suspendare sau sa primesc amenda penala ceva sau sa scap nevinovat cum si sunt dar nu cred ca mai am sanse sa scap nevinovat.Va multumesc pentru raspuns
Răspunde
 01-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sansele pentru a obtine o achitare sunt minime, insa puteti obtine o pedeapsa mai mica, in functie de pozitia procesuala pe care o veti adopta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.