Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Reabilitarea,Cazierul juridic va fi sters?,Condamnarea,fapta,vor disparea din el?

06-06-2017

Buna ziua. Am o pedepsea de 2 ani cu suspendare pentru trafic de droguri de risc,90 ore munca in folosul comunitatii si cheltuieli judiciare. Pe viitor as dori sa lucrez in strainatate intr-un anumit domeniu la care profesez si in momentul respectiv,problema este ca voi avea nevoie de cazier. Imi poate cineva raspunde va rog frumos daca exista posibilitatea ca fapta,condamnarea si tot ce este mentionat in acesta sa fie sterse total dupa reabilitarea judecatoreasca sau cea de drept? Am uitatsa mentionez ca am si 2 ani termen incercare,cand pot efectua o cerere de reabilitare judecatoreasca,dupa terminarea pedepsei+ 2 ani termenul de incercare? sau dupa 2 ani de la ramnerea definitiva a pedepsei.
Răspunde
 07-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul unei pedepse de 2 ani cu suspendare, veti fi reabilitat de drept dupa trecerea unei perioade de 3 ani de la data implinirii termenului de supraveghere. Dupa ce intervine reabilitarea, pedeapsa nu va mai aparea in cazier.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2017

Multumesc! Deci dupa 7 ani voi fi reabilitat. Nu exista alta cale cum ar fi reabilitarea judecatoreasca,pt a ma reabilita mai devreme?
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din pacate va trebui sa asteptati implinirea acestui termen.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-08-2017
Vizitator
Salut!
Daca ma puteti lamuri si pe mine intr o problema ce priveste reabilitarea judecatoreasca,deci:
In anul 1992 am fost condamnat 7 ani furt.M-am liberat i 1997(conditionat)
In anul 2002 am fost din nou condamnat la 2,4 luni.M-am liberat conditionat in 2005
Intrebare:
Una din conditii pt reablitare se refera la achitarea tuturor cheltuielilor si a daunelor.La condamnarea de 7 ani am avut un nr f mare de reclamanti,47 daca retin bine.Nu am platit nimanui nici un ban,nici cheltuielile de judecata.In conditiile date,pot demara actiunea judecatoreasca pt reabilitare? Multi dintr reclamantii de atunci nici nu mai sunt in viata,altii nu au avut pretentii civile.Au trecut 25 ani de la data comiterii faptelor.Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez si daca dupa ce se face reabilitarea judecatoreasca mai apare vre un inscris in cazier.
Multumesc!
Răspunde
 03-03-2020
Vizitator
Buna ziua as avea o intrebare locuiesc în Germania. Si vreau sa stiu daca poti da de permis cu dosar penal
Răspunde
 03-03-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Depinde de infractiunea pentru care persoana a fost condamnata, ce drepturi i-au fost interzise prin hotarare, daca pedeapsa a fost executata.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Darius a scris pe 03-03-2020:
Buna ziua as avea o intrebare locuiesc în Germania. Si vreau sa stiu daca poti da de permis cu dosar penal
Daca doriti sa obtineti permisul in Germania, va trebui sa consultati un avocat local, pentru a verifica daca acea condamnare implica si alte masuri complementare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.