Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Am fost injurata si scuipata de politia romana și luat telefonul și șters filmarea cu ei de un janda

07-06-2017

Bună ziua vreau sa sa va adresez și eu o întrebare și mă îmi ziceți și mie va rog frumos răspunsul . Eri am fost oprita de un agent de paza din carfour si și dusa intro camera pentru percheziție in calitate de suspect .am filmat totul sa am și eu o dovada ca nu am furat nimic insă dânșii au chemat politia și am fost ținută acolo pana la orele 24 .ca sa recunosc doi oameni care merg la furat în zona sa spun cine sunt ei care au furat și dacă suntem un grup de persoane .pana la urma au chemat politia,cei de la politie mi-au luat telefonul au șters filmările din telefon înjurându mă tot timpul .au zis ca mă bate din prostituata nu mau scos toată noaptea ,mi-au zis sa stau cu capul în pământ sa nu ridic privirea ca ma baga sub masa .și imi da de ma omoara .mau scuipat din cauza ca au văzut filmarea, mia fost reținut telefonul și au scris în declarație ce au vrut ei pe mine nici nu mă ascultău, dacă spuneam și eu ceva începea sa rada toți trei.. și tot ce vrea ei scriau. . ce am declarat eu nici nu a luat in seama .. râzând de mine tot timpul dacă știu cine e tata la copil dacă frecventez și varianta etc.. Nu am furat nici pe dracul numai ca ei a zis ca mă face ei pe mine ca iam fillmat , nu sau legitimat spunand ca nu se legitimeaza unor zdrente ca mine și unor oameni care fac umbra degeaba pe pământ. .apoi când am fost dusa la sediu am fost scuipata și acolo de un altul si înjurată și luat telefonul din nou sa nu filmez.ceva ..Va rog a din suflet sa imi spuneți si mie unde pot merge să le fac o reclamație la acești . Milițieni aștia se comporta asa și cu alți nu merita sa stea la poziție acolo.mă întrebăm dacă era vrun primar sau alcineva din primărie tot așa era abuzat Unde sa pot merge cu reclamația.? Tot la ei sa merg se fac sesizări.? Va întreb pe dvs. Având experiență știți lucrurile acestea unde se pot face aceste sesizări ?mersi
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.