Forum avocaţi > Drept penal

Ce infractiune se poate retine in sarcina mea

08-06-2017
Vizitator
In cursul lunii mai, nasul de botez s-a aftat in spital uterior decedand. Eu cu inca 4 persoane am patruns in apartamentul acestuia cu intentia de ai cauta haine si ai duce la spital. Dupa ce a decedat familia acestuia a venit din America a locuit la apartamentul decedatului iar acum ne-am trezit ca suntem contactati de un avocat care ii reprezinta pe fosta sotie a defunctului si care aceasta sustine ca defunctul a venit din America cu suma de 10000 dolari, bani care nu se mai gasesc. Va intreb de ce infractiune putem fi acuzati? Putem fi acuzati pt furt? Precizez ca nasul avea un verisor primar care avea cheile apartamentului si a mai intrat in apartament de doua ori singur pana sa ne cheme si pe noi
Răspunde
 09-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia prezentata puteti fi acuzat de savarsirea infractiunilor de furt si violare de domiciliu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.