Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal pentru relatii sexuala cu minori

14-06-2017
Vizitator
Buna ziua. Am o problema. Eu am 17 ani si am un prieten de 24. Suntem impreuna de mai bine de un an si avem relatii sexuale de la 16 ani. Parintii nu sunt de acord cu el pe motiv ca nu are o stare financiara pe care ei si-o doresc. Am fost batuta de tatal meu de 2 ori. Am anuntat protectia iar protectia nu a facut nimic doar a zis sa incercam sa rezolvam problemele. Am ajuns si la politie unde mi s-a zis ca ai mei trebuie sa stie unde, cu cine, cat stau. Am inteles si mereu ii anunt. De 2 ori am fost la el peste noapte, ei ne fiind de acord, dar anuntati. Au mers la protectie sa le spuna ce fac si protectia m-a amenintat ca daca mai merg la el peste noapte il da la politie. Acum, ce poate sa pateasca el in cazul in care eu am fost de acord cu tot ce am facut? (Detaliat daca va rog) si eu, daca depun plangere impotriva tatalui meu, si il baga in inchisoare, eu sunt obligata sa merg la stat? La 17 ani.. ma gandesc ca poate pot discuta cu niste rude sa ma primeasca ei. Ori daca tati pleaca, atunci de ce nu as putea ramane in casa? Va cer un raspuns cat mai repede cu putina. Multumesc.
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care ati fost agresata fizic, puteti formula o plangere penala impotriva tatalui pentru savarsirea infractiunilor de rele tratamente aplicate minorului si lovire sau alte violente, in situatia in care detineti un certificat medico-legal care sa ateste leziunile suferite. De asmenea, DGASPC va trebui sa efectueze o ancheta social pentru a constata situatia de fapt si exista posibilitatea sa fiti trimisa intrun centru pentru minori pana la majorat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.