Forum avocaţi > Drept penal

Cred ca am fost escrocata online

16-06-2017

am cunoscut o persoana online ceva timp in urma... eu fiind in italia si el brailean fiind pe aproape de mine ..la mestre... nu ne-am vazut niciodata... apoi nu am mai vb cu el... peste cateva luni reapare si in cateva zile recastigandu-mi increderea...zicand ca e la moment acasa la braila... zicandu-mi ca vrea sa se intoarca in italia dar daca il pot ajuta cu 150 euro si mii da cand ajunge... cu multe dubii i-am trimis... apoi in cateva zile cand trebuia sa fie deja in italia...imi spune ca i s-a blocat cutia de viteze a masinii in ungaria la un peco ... cu putine cuvinte am mai trimis 250 euro... tot cu promisiunea ca mii da in italia... a doua zi o alta prob... si alti 400... apoi a ajuns in italia cica pr cateva zile... el zicea ca munceste... dar la un moment dat se intoarce acasa ca a facut maica-sa accident... au urmat bani pt interventii... jurandu-se ca mii da... apoi maica-sa moare...ultimii bani au fost pt inmormantare si bilet avion...in total 3900 euro+170 euro comisionul bancii... dupa ultimii bani dati pt avion a disparut... intrebarea mea e...pot sa dau de el si este vreo cale legala sa recuperez banii?...
scuzati pt mesajul lung si poate putin clar...multumesc mult anticipat.

p.s.... ca si dovada am convorbirile noastre... si transferurile facute prin banca...din contul meu...
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Aveti posibilitatea legala sa depuneti o plangere penala impotriva respectivei persoane pentru savarsirea infractiunii de inselaciune si abuz de incredere in termen de 90 de zile de la comiterea faptei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2017

multumesc pt raspuns... dar trebuie sa depun plangerea la politia din braila sau pot si la iasi?.. si o sa am nevoie si de un avocat sa ma reprezinte ?.. scuzati-ma... nu am mai avut de a face cu politia si plangeri....
Răspunde
 16-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Plangerea trebuie semnata de catre dvs., iar competenta se stabileste in functie de domiciliul suspectului sau de locul de producere al faptei. In situatia expusa, ar fi indicat sa depuneti plangerea la Braila, fiind locul unde domiciliaza suspectul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.