Forum avocaţi > Drept penal

Ma acuza ca am condus o masina radiata, dar pe care in realitate eu nu am condus-o

18-06-2017
Vizitator
Buna ziua,

In luna martie am adus o masina de la Timisoara la Bacau. Pe drum, m-a oprit politia si mi-a spus ca masina este radiata. Le-am explicat ca nu are cum sa fie radiata, dar ei au zis ca vor face verificari.

Acum cateva zile, am primit acasa o instiintare cum ca mi s-a intocmit dosar de cercetare penala si ca trebuie sa predau permisul de conducere, pentru ca, spun ei, masina era radiata. Problema esta insa ca pe instiintarea pe care am promit-o, ei au trecut o alta serie si o alta marca de masina. Deci... practic, ei ma acuza ca am condus o alta masina, si nu cea pe care eu am condus-o de fapt. Cum imi recomandati sa procedez? Mentionez ca lucrez ca sofer, iar permisul de conducere imi asigura locul de munca.

Multumesc.
Răspunde
 19-06-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Nu trebuie sa lasati lucrurile asa. Ar fi bine sa va luati un avocat din localitatea unde este organul de cercetare penala (sau in apropiere pentru a evita costurile suplimentare) care sa va reprezinta interesele in dosar.

Puteti face cerere la dosar pentru a vi se acorda dreptul de a conduce pentru perioade de cate 30 de zile pe care sa le prelungiti. Asta cu atat mai mult cu cat sunteti sofer de profesie.

Apoi, va trebui sa va pregatiti o aparare temeinica pentru a primi o solutie de neincepere a urmaririi penale tinand cont ca nu ati savarsit infractiunea respectiva.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-06-2017
Vizitator
Mulțumesc mult.
Răspunde
 21-06-2017
Vizitator
Am fost sa predau permisul, dar cei de la politie mi-au spus ca nu-mi pot retine permisul pentru ca nu apar in baza de date (ca o persoana careia trebuie sa-i retina permisul). Concluzia lor a fost asadar.. ca e o greseala. Nu stiu ce sa fac mai departe, ca sa ma asigur ca e totul in regula.

Multumesc.
Răspunde
 21-06-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Cristian a scris pe 21-06-2017:
Am fost sa predau permisul, dar cei de la politie mi-au spus ca nu-mi pot retine permisul pentru ca nu apar in baza de date (ca o persoana careia trebuie sa-i retina permisul). Concluzia lor a fost asadar.. ca e o greseala. Nu stiu ce sa fac mai departe, ca sa ma asigur ca e totul in regula.

Multumesc.

Ar trebui sa faceti o cerere la politie pentru a va informa despre existenta dosarului pe numele dvs. si despre stadiul lui. Daca nu este niciun dosar, inseamna ca nu mai aveti nicio problema.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-06-2017
Vizitator
Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.