Forum avocaţi > Drept penal

Agresiune sexuală penal

27-06-2017
Vizitator
Buna ziua !!! Îmi este puțin rușine de faptele mele dar am nevoie urgent de sfaturi !!! Am săvârșit două fapte de agresiune sexuală pe strada cum s-au desfășurat faptele..
Venind de la magazin și mergând spre casa din sensul opus de mers a trecut o doamna la 30 și ceva de ani care m-i sa părut foarte atrăgătoare și când am trecut pe lângă ea am atins-o instinctiv pe piept!!! Nu am pipăit-o nu am lovit-o nu am ciupit-o doar am atins-o și am plecat mai departe fără a folosi constrângere nici verbala nici fizica fara a o brusca forța jigni... Când sa întâmplat incidentul nu era nici un om lângă noi dar imediat după faza asta la 5 secunde a ieșit un domn din magazin care a intrebat-o ce a pățit domnul nu era rudă cu ea era un simplu om și a început să semene țină după mine sa îmi faca poze a sunat la politie mi-a zis că am săvârșit o infracțiune și s-a ținut după mine până la scara blocului.... După câteva zile vine politia la ușă am fost urmărit și găsit. Îmi spune să mă prezint la secție dau declaratie și am spus în ea cum s-au petrecut lucrurile.... Că a fost o atingere instinctivă fara temeri constrângeri forțări injurii și acest gest l-am făcut pentru ai atrage atenție a mă bagă cu ea in seama și la sfârșit că îmi cer iertare pentru fapta... După ce terminam cu asta mai scoate din sertar un dosar cu o alta reclamație a unei doamne care a fost atinsă la fel pe fund cu o săptămână înainte am dat aceeași declarație că la prima fara temeri constrângeri forțare obligare injurii
... Acuma nu știu ce se va întâmpla nu știu dacă doamnele au pretenții dacă își vor retrage plângerea polițistul care ma inchetat l-am mai sunat îmi spune mereu să stau liniștit dar nu prea am încredere în politie.. a trecut o luna de atunci și nu am primit nimic acasă nu m-a sunat de la politie nimeni... Pe portalul de la parchet nu îmi figurează numele la nimic... am mai vorbit cu oameni, avocați, care râd și spun că e greu sa se ajungă la judecata pentru așa ceva... Sunt o persoana depresiva și îmi fac deja gânduri de pușcărie :( prin gestul meu nu am vrut sa fac rău nimănui nu știam că se va ajunge aici am spus și la politie dar nu mă crede... Acum din experiența dumneavoastră ce credeți că se poate întâmpla !!! Fapta mea întrunește toate cerințele constitutive ale infracțiuni ? De ce agresiune sexuală dacă nu am constrâns nu am forțat violat bătut jicnit ? Vă întreb am șanse la clasare neînceperea urmăririi penale și dacă ajung la judecata ce pedeapsa credeți că aș primii !!! Multumesc mult daca mă ajutați cu un sfat sa mă mai liniștesc !!!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.