Forum avocaţi > Drept penal

Liberare conditionata-prejudiciu

04-07-2017

Buna ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta.
In 2012 am fost condamnat pentru inselaciune la 4 ani si 6 luni inchisoare cu executare.
In 2015 am fost eliberat conditionat, dar prejudiciul nu l-am achitat ca nu am avut posibilitate.
Acum am venit la munca in Germania si as vrea sa strang banii sa achit prejudiciul care este cam mare.
Intrebarea mea este daca nu il achit se poate revoca eliberarea conditionata caci au trecut 2 ani deja de cand am fost eliberat conditionat si ju am putut sa achit nimic caci e greu cu lucrul acasa?
Multumesc!
O zi buna!
Răspunde
 05-07-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care nu veti achita prejudiciul, nu va puteti reabilita, insa liberarea conditionata se revoca numai in situatia in care comiteti o noua infractiune inauntrul termenului de supraveghere si nu respectati conditiile impuse.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.