Forum avocaţi > Drept penal

Vă rog să mă ajutați cu niste raspunsuri

18-07-2017
Vizitator
Buna seara mă numesc Daniela și am o problema in 2007 am intrat într-un anturaj unde am fost prostita sa scot un credit de 165.000ron .cum am fost înșelată,,,o prietena mi a zis k îmi face cunoștință cu cineva care are firma și plătește mai bine ca și unde lucram eu normal k eu am crezut... kand a fost momentul m am întâlnit cu persoana aceea.. persoana a început să vb frumos și să mă facă să semnez un contract cum că m-ar fi angajat ,după aceia a zis sa îl ajut să își scoată niste bani pe numele meu pt a luoa niște mașini s producă adică o firma de taxi si el va plăti ratele mi a promis k o să fiu dispecer dar nu a mai fost normal nustiu nici in ziua de azi ce a fost in capul meu de m am dus cu el la banca de unde a luat pe numele meu creditul punandu mă să semnez și el a luat toți bani eu nici un leuț după vreo o doua zile am așteptat să mă sune dar nu mi a răspuns apoi am contactat pe pers care mi a făcut legătura și el a început să mă amenite...mi e mi a fost frica sal mai denunț...la câteva luni executorul de la banca a venit să mă caute și să plătesc ratele eu am inceput să plătesc până la 120.000 și m am oprit k am auzit ca au mai pățit foarte multe persoane au fost înșelate ..și am apelat la un advocat sa mă consult advocatul a zis sa nu mai plătesc deocamdată ...banca mă dat în judecata cum k as fi infractoare și am furat etc dar toți au fost pe o mână deci rolul a decurs pe penal din 2008-2011 nu am achitat nimik kand am fost iar adusa in judecat mi a zis sa plătesc k dacă nu fac pușcărie creditul a urmat să crească de la 120.000 -247.000in trei ani cu penalități normal am inceput sa plătesc din 2011-2017 cat am putut 800 ron.300.250.ron....dar aici am vrut sa ajung că sa terminat procesul care a durat 10 ani și sânt curata nu sânt cu cazier dar am rămas de plată cu 217.000 la banca care trebuie achitați eu ma mir dc așa mare sumă când eu am platit in fiecare luna menționez că sentința e definitivă și revocabila ce as mai putea face....azi m am dus la banca sa plătesc iar rata in continuare dar surpriza...spune că nu mai figurez la ei dar arată că am de platit între un alt cont nu ăla al meu dar cu suma respectiva nu.cea 217.000 ci cu 299.000 din care 130.000 credit.120.000penalitati 4990 firma aia care mă întocmit contractul pt mașina le trebuie și lor bani.eu nu mai înțeleg nimik advocatul îmi zice să mă liniștesc și să vină să vedem unde trebuie platit... eu nu am nimik pe numele meu ce as mai putea face că sa fac contestație sa nu plătesc 217.000 chitanțele le am de când am platit unde sau evaporat că creditul nu a scăzut ce sa mărit enorm recunosc că am fost devină și am semnal pt acel credit dar chear așa în halul asta sa ajung asta e legea cel care are bani la putere și cel care nu calca pe tine...din păcate astea sânt legile in Romania mă scuzați daca am deranjat multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.