Forum avocaţi > Drept penal

Plangere penala

08-08-2017
Vizitator
buna ziua.as avea nevoie de un sfat.
Ma ocup cu executarea mobilei la comanda.Sunt persoana fizica autorizata.Am avut o clienta careia i-am executat un living si o mobila de bucataria.Pretul total al lucrarii a fost de 6500 ron,dansa mi-a dat un avans de 3000 ron pt a cumpara materialele.
Am terminat de executat livingul iar la mobila de bucatarie mai aveam 3 sertare,plinta si sipca de apa.Dansa a refuzat sa mai imi dea restul de bani refuzand sa mai imi termin treaba.Apoi m-am trezit ca mi-a facut la politie o plangere penala.
Ce as putea face in acest caz?Va multumesc si va doresc o zi placuta
Răspunde
 09-08-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Ar fi bine sa ii faceti o somatie (prin avocat, cel mai bine, cu confirmare de primire) prin care sa o invitati sa vina sa isi ridice marfa executata in termen de x zile, in data de..., ora de....., precum si sa plateasca restul de bani (indicand valoarea exacta). Veti avea o dovada ca ati executat mobila si ca sunteti de buna credinta.

In ceea ce priveste plangerea penala formulata de clienta, ma indoiesc sa existe vreo infractiune. Probabil a facut plangerea pentru inselaciune? Nu se va intampla mai nimic in ceea ce priveste aceasta plangere. Politistul va va chema pentru a da declaratie, ocazie cu care va trebui sa prezentati si varianta dvs.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.