Buna ziua, In data de 7 mai 2017 am fost pusa sub control judiciar de catre procuror pt 60 de zile. In data de 5 iulie 2017 am avut verificare masuri preventive la Tribunal (art 207 ncpp). S a mentinut masura. Am facut contestatie la Curtea de Apel Pitesti. In data de 11 iulie s a dat solutia urmatoare: Admite contestaţia formulată de inculpata X în prezent aflată sub măsura controlului judiciar, împotriva încheierii nr. 97 din data de 05 iulie 2017, pronunţată de judecătorul de Cameră preliminară din cadrul Tribunalului Vâlcea - Secţia penală, în dosarul nr. Y. Desfiinţează în parte încheierea atacată şi rejudecând: Ridică interdicţia inculpatei de a nu depăşi limita teritorială a comunei Lădeşti, sat Lădeşti, judeţul Vâlcea. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii nr. 97 din data de 05 iulie 2017, pronunţată de judecătorul de Cameră preliminară din cadrul Tribunalului Vâlcea - Secţia penală, în dosarul nr. X. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu, astăzi, 11 iulie 2017, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie. Document: Încheiere finală camera consiliu 48/2017 11.07.2017. In data de 14 august a fost alt termen pt verificarea masurilor preventive. S-a mentinut masura controlului judiciar cu toate punctele data de procuror...inclusiv de a nu parasi limita teriroriala a comunei . Nu s-a luat in considerare decizia Curtii de Apel. Este corect judecat asa? Plus ca, fiind pe articolul 207, verificarea masurilor preventive de catre judecatorul de camera preliminara verifica masura periodic , dar nu mai tarziu de 30 de zile.In dosarul meu au trecut mai mult de 30 de zile din 5 iulie pana pe 14 august.Avocatul meu nu a vrut sa invoce acest lucru in instanta, motivand ca acel punct se refera la arestatii preventiv. Atunci..ma intreb eu, de ce sunt pe art. 207? Puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-un fel? Multumesc! O zi buna! |
|