|
18-08-2017 |
 | Dima constantin Vizitator |
| Am avut condamnare cu suspendare refuz probe biologice condus am recapatat permis. Am fost prins cu alcoolemie mare + probe. Care sunt consecintele? | |
|
|
|
18-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Daca noua fapta este savarsita in timpul perioadei de suspendare a primei fapte, exista posibilitatea ca instanta de fond sa va dea o hotarare de condamnare cu executare efectiva (in cel mai rau caz). Practic, instanta de judecata care va fi sesizata cu noua fapta va aplica o noua pedeapsa, la care va adauga si restul de pedeapsa de la prima fapta. Daca durata adunata a celor doua pedepse depaseste trei ani, nu veti primi o pedeapsa tot cu suspendare, ci cu executare efectiva (pentru a primi suspendare, pedeapsa rezultanta nu trebuie sa depaseasca 3 ani). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
18-08-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca noua fapta este comisa inauntrul termenului de supraveghere, vi se va revoca beneficiul suspendarii, vi se va retine recidiva, iar cele doua pedepse adunate se vor executa in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-09-2017 |
 | Dosar proxenetism Vizitator |
| Buna ziua. Sunt inculpata intr-un dosar de proxenetism (in dosar suntem 2 inculpati eu si celalalt) precizez ca la inceput am fost audiata in calitate de martor principal apoi presupun eu ca pe baza declaratiilor am fost propusa ca inculpat. Am 2 declaratii date la fel la politia municipiului pitesti apoi mia dat 24 ore ,dupa ce au expirat cele 24 ore cand ma dus la procuror miam schimbat declaratia de frica deoarece imi spusese ca imi da 29 zile daca nu spun adevaru ca vezi doamne sunt probe in dosar . Ulterior cand sa trimis dosarul la judecaria cu ulinceperea urmaririi judecatii ,am scos duplicat dupa dosar adica dupa declaratii si am observat ca nu existau probe impotriva mea eu danduma singur in primire cum sar spune. Se poate schimba declaratia data la procuror sau ma va afecta daca nu mio sustin si in fata judecatorului ?? Si doi la mana convorbirile telefonice se considera probe in instanta ?? Si daca este cineva aici pe forum din pitesti priceput in dosare penale de proxenetism as dori sa iau legatura deoarece acu in septembrie am si primu termen la proces. Va multumesc. | |
|
|
|
06-09-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Dosar Proxenetism a scris pe 05-09-2017: Buna ziua. Sunt inculpata intr-un dosar de proxenetism (in dosar suntem 2 inculpati eu si celalalt) precizez ca la inceput am fost audiata in calitate de martor principal apoi presupun eu ca pe baza declaratiilor am fost propusa ca inculpat. Am 2 declaratii date la fel la politia municipiului pitesti apoi mia dat 24 ore ,dupa ce au expirat cele 24 ore cand ma dus la procuror miam schimbat declaratia de frica deoarece imi spusese ca imi da 29 zile daca nu spun adevaru ca vezi doamne sunt probe in dosar . Ulterior cand sa trimis dosarul la judecaria cu ulinceperea urmaririi judecatii ,am scos duplicat dupa dosar adica dupa declaratii si am observat ca nu existau probe impotriva mea eu danduma singur in primire cum sar spune. Se poate schimba declaratia data la procuror sau ma va afecta daca nu mio sustin si in fata judecatorului ?? Si doi la mana convorbirile telefonice se considera probe in instanta ?? Si daca este cineva aici pe forum din pitesti priceput in dosare penale de proxenetism as dori sa iau legatura deoarece acu in septembrie am si primu termen la proces. Va multumesc. Buna ziua, Convorbirile sunt probe in instanta, insa trebuie corelate cu alte probe, pentru ca scoase din context, nu prea poti intelege prea mult din aceste convorbiri. Puteti sa va schimbati declaratia, insa nu v-as recomanda acest lucru decat dupa studierea atenta a dosarului dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
06-09-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va puteti schimba declaratia in cursul judecatii, insa nu este indicat sa faceti acest lucru. Pentru savarsirea infractiunii de proxenetism riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la7 ani, daca ati constrans persoanele respective sa practice prostitutia, pedeapsa este inchisoare de la 3 la 10 ani, iar daca faptele au fost savarsite fara de un minor, limitele de pedeapsa se majoreaza cu jumatate. In situaia in care va recunoasteti faptele, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3, iar in functie de circumstantele dvs. personale si cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executre neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |