Forum avocaţi > Drept penal

Penal

18-08-2017
Vizitator
Am avut condamnare cu suspendare refuz probe biologice condus am recapatat permis. Am fost prins cu alcoolemie mare + probe. Care sunt consecintele?
Răspunde
 18-08-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca noua fapta este savarsita in timpul perioadei de suspendare a primei fapte, exista posibilitatea ca instanta de fond sa va dea o hotarare de condamnare cu executare efectiva (in cel mai rau caz). Practic, instanta de judecata care va fi sesizata cu noua fapta va aplica o noua pedeapsa, la care va adauga si restul de pedeapsa de la prima fapta. Daca durata adunata a celor doua pedepse depaseste trei ani, nu veti primi o pedeapsa tot cu suspendare, ci cu executare efectiva (pentru a primi suspendare, pedeapsa rezultanta nu trebuie sa depaseasca 3 ani).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-08-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca noua fapta este comisa inauntrul termenului de supraveghere, vi se va revoca beneficiul suspendarii, vi se va retine recidiva, iar cele doua pedepse adunate se vor executa in regim de detentie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-09-2017
Vizitator
Buna ziua. Sunt inculpata intr-un dosar de proxenetism (in dosar suntem 2 inculpati eu si celalalt) precizez ca la inceput am fost audiata in calitate de martor principal apoi presupun eu ca pe baza declaratiilor am fost propusa ca inculpat. Am 2 declaratii date la fel la politia municipiului pitesti apoi mia dat 24 ore ,dupa ce au expirat cele 24 ore cand ma dus la procuror miam schimbat declaratia de frica deoarece imi spusese ca imi da 29 zile daca nu spun adevaru ca vezi doamne sunt probe in dosar . Ulterior cand sa trimis dosarul la judecaria cu ulinceperea urmaririi judecatii ,am scos duplicat dupa dosar adica dupa declaratii si am observat ca nu existau probe impotriva mea eu danduma singur in primire cum sar spune.
Se poate schimba declaratia data la procuror sau ma va afecta daca nu mio sustin si in fata judecatorului ?? Si doi la mana convorbirile telefonice se considera probe in instanta ??
Si daca este cineva aici pe forum din pitesti priceput in dosare penale de proxenetism as dori sa iau legatura deoarece acu in septembrie am si primu termen la proces. Va multumesc.
Răspunde
 06-09-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Dosar Proxenetism a scris pe 05-09-2017:
Buna ziua. Sunt inculpata intr-un dosar de proxenetism (in dosar suntem 2 inculpati eu si celalalt) precizez ca la inceput am fost audiata in calitate de martor principal apoi presupun eu ca pe baza declaratiilor am fost propusa ca inculpat. Am 2 declaratii date la fel la politia municipiului pitesti apoi mia dat 24 ore ,dupa ce au expirat cele 24 ore cand ma dus la procuror miam schimbat declaratia de frica deoarece imi spusese ca imi da 29 zile daca nu spun adevaru ca vezi doamne sunt probe in dosar . Ulterior cand sa trimis dosarul la judecaria cu ulinceperea urmaririi judecatii ,am scos duplicat dupa dosar adica dupa declaratii si am observat ca nu existau probe impotriva mea eu danduma singur in primire cum sar spune.
Se poate schimba declaratia data la procuror sau ma va afecta daca nu mio sustin si in fata judecatorului ?? Si doi la mana convorbirile telefonice se considera probe in instanta ??
Si daca este cineva aici pe forum din pitesti priceput in dosare penale de proxenetism as dori sa iau legatura deoarece acu in septembrie am si primu termen la proces. Va multumesc.

Buna ziua,

Convorbirile sunt probe in instanta, insa trebuie corelate cu alte probe, pentru ca scoase din context, nu prea poti intelege prea mult din aceste convorbiri.
Puteti sa va schimbati declaratia, insa nu v-as recomanda acest lucru decat dupa studierea atenta a dosarului dvs.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va puteti schimba declaratia in cursul judecatii, insa nu este indicat sa faceti acest lucru. Pentru savarsirea infractiunii de proxenetism riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la7 ani, daca ati constrans persoanele respective sa practice prostitutia, pedeapsa este inchisoare de la 3 la 10 ani, iar daca faptele au fost savarsite fara de un minor, limitele de pedeapsa se majoreaza cu jumatate. In situaia in care va recunoasteti faptele, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3, iar in functie de circumstantele dvs. personale si cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executre neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.