Forum avocaţi > Drept penal

Pot intra in Anglia,daca am cazier?

14-09-2017

Buna ziua,daca am cazier in ro (cu suspendare pana in 2019) pot intra in Anglia? Ca am inteles ca s-au dat acum niste legi stricte si nu mai poti intra in Anglia.Multumesc!
Răspunde
 08-10-2017

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Anglia nemai fiind in Comunitatea Europeana va trebui sa intrati in baza pasaportului. Daca aveti o hotarare cu condamnare si acea hotarare prevede ca pedeapsa complementara ca nu puteti parasi Romania, atunci mai mult ca sigur nu o sa vi se elibereze pasaportul. Conditiile nu tin de Anglia ci de hotararea dvs pronuntata in Romania. Se punea problema Angliei daca aveati o condamnare acolo, autoritatile din Anglia avand situatia persoanelor condamnate acolo pt infractiuni savarsite in acea tara.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-10-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Denisa91 a scris pe 14-09-2017:
Buna ziua,daca am cazier in ro (cu suspendare pana in 2019) pot intra in Anglia? Ca am inteles ca s-au dat acum niste legi stricte si nu mai poti intra in Anglia.Multumesc!

Buna seara,

Ddepinde in primul rand daca pedeapsa primita in Romania va permite sa iesiti din tara. Daca aveti interdictia de a parasi tara ori daca aveti obligatia de a va prezenta la un anumit interval la serviciul de probatiune nu prea puteti pleca din tara fara incuviintarea instantei.

Cel mai bine este sa verificati dispozitivu hotararii de condamnare in care trebuie sa scrie ce puteti face. Daca aveti nelamuriri, puteti lua legatura si cu ofiterul de la serviciul de probatiune pentru a va lamuri.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-12-2018
Vizitator
Buna seara ! Am o cunostinta care la 17 ani a comis o crima, crima pentru care a primit 15 ani de închisoare, fiind minor în acel moment . Acum se afla în Anglia. Este de 3 ani si se gândește ca având cazier cu asa faptă, dupa ieșirea oficială din UE, il vor trimite acasă. Ii va trebui cazierul ? Multumesc !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.