Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan ...

16-09-2017
Vizitator
Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o perioada am fost prins din nou la volan , de data asta fara a consuma bauturi alcoolice ducand acasa un prieten care o adormit la bar . Mi se face un al 2-lea dosar penal , stiu ! Daca nu ma insel primesc undeva pe la 1an juma` cu suspendare (poate si mai mult , asa am inteles) . Acuma intrebarea mea este dupa cat timp pot da de permis ?
Răspunde
 16-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca ati comis cea de-a doua fapta inauntrul termenului de incercare, vi se va revoca beneficiul suspendarii pedepsei, veti primi o condamnare cu executare efectiva in regim de detentie, se va retine recidiva, iar prima pedeapsa se va adauga la cea de-a doua.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-09-2017
Vizitator
Nu . Primul proces nu s-a terminat . Ce pot sa patesc ?
Răspunde
 17-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia dvs. este destul de delicata, in sensul ca vor trebui conexate cele doua dosare, iar la finalul cercetarii judecatoresti, daca veti primi pedepse cu inchisoarea pentru cele doua fapte, vi se va aplica pedeapsa cea la mai grea, la care se va adauga un spor de 1/3 din cea de-a doua pedeapsa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-09-2017
Vizitator
Bună ziua in data 13.12.2015 am fost depistat in la calitatea PÂUN la 300 m de casă cu o alcoolemie de 0.63 in aerul expirat.in sînge la prima probă. 1.35g la a doua 1.25g.si la calcul retro1.40.am obținut permisul in anul 1996 avînd categoriile B.C.E.Pînă in prezent n-am avut nici o abatere.si am ramas fara loc de munca.ce sanse am sa obțin permisul fără să mi-l anuleze.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.