Forum avocaţi > Drept penal

Copac cazut

20-09-2017

Buna ziua!

Am sa fiu concis si rapid in intrebarile pe care le voi adresa, dar mai intai voi descrie pe scurt situatia mea.

Acum aproape 4 ani a cazut un copac pe mine in timp ce ma deplasam prin Bucuresti. Era o furtuna foarte puternica si din cauza vantului am fost lovit de un copac aflat in cadere. Bineinteles, copacul era destul de inalt si nu parea sa fi fost ingrijit de catre cei care trebuiau sa o faca (primarie sau ADP). In urma acestui eveniment, care m-a spitalizat aproape o saptamana, am ramas cu multiple fracturi, cele mai insemnate fiind doua la coloana.

Mi se pare nedrept ca oamenii ai caror masini sunt strivite de copaci primesc despagubiri, in timp ce oamenii care o patesc sunt de multe ori ignorati complet. Am trimis o adresa la primarie la acea vreme, si mi s-a spus ca nu au ce sa faca, cu alte cuvinte pasau vina sau negau competenta lor in asa ceva.

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Mai pot face ceva acum? (la aproape 4 ani de la eveniment)
2. Daca mai pot face ceva, care este calea de a o face? Sunt indreptatit spre a primi despagubiri?

Va multumesc anticipat pentru lamuriri!
Răspunde
 08-10-2017

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
La momentul producerii accidentului trebuia sa formulati si sa depuneti plangere pentru vatamare corporala. Mi-e teama ca este prea tarziu si din punct de vedere al penalului si din punct de vedere al civilului. Dar, puteti incerca sustinand ca si acum va este pereclitata sanatatea.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.