Forum avocaţi > Drept penal

Hot prins si batut

21-09-2017
Vizitator
Vizitator
buna seara.
acum 3zile am.prins un hot in timp ce voia sa plece cu bicicleta mea dupa ce ia taiat legatoarea.
l am lovit cu pumnii si i am luat clestele de taiat si adidasii.
acuma ma ameninta ca va depune plangere.
eu risc ceva?
multumesc.
mentionez ca dupa ce l am batut l am lasat sa plece.
Răspunde
 22-09-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca si-a scos certificat medico-legal prin care se atesta ca a fost batut, are timp 3 luni de zile pentru a depune plangere penala pentru lovire si alte violente.

Riscul este de a primi amenda (daca nu aveti cazier judiciar) sau o pedeapsa cu suspendarea (daca lovirile au fost ceva mai serioase).

La fel si dvs., puteti depune plangere pentru tentativa de furt a bicicletei, daca aveti dovezi in sustinerea acestor acuzatii (martori, inregistrari video).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Persoana respectiva poate formula o plangere penala impotriva dvs., pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care il va obtine, puteti fi acuzat de vatamare corporala. Daca i-ati luat clestele si adidasii , puteti fi acuzat si de savarsirea infractiunii de furt.
De asemenea, puteti si dvs sa depuneti o plangere penala impotriva dansului pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de furt si distrugere a sistemului de siguranta al bicicletei, in termen de 90 de zile de la comiterea faptei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Fata de imprejurarea de fapt, este putin probabil ca hotul sa depuna plangere, insa pe viitor este indicat in astfel de situatii sa anuntati imediat politia, fara a incerca sa va faceti singur dreptate, deoarece in cel mai rau caz riscati ca dvs. sa fiti acuzat de talharie, in modalitatea in care ne-ati prezentat evenimentul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.