Forum avocaţi > Drept penal

Fostul iubit ma ameninta ca răspândește poze cu mn

01-10-2017
Vizitator
I-am trimis fostului meu iubit fortat poze in diferite ipostaze cand eram cu el,iar acum ma are la mana cu chestia asta.Acum vorbesc cu fostul iubit al unei "prietene" si ea este geloasă. Ea a inceput sa vorbeasca cu fostul meu stiind ca are poze cu mn si poate sa imi faca rau trimitand pozele la tot orasul inclusiv si parintilor mei.Nu as vrea ca parintii sa afle si nici tot orasul.Imi e frica sa mai stau cu fostul prietenei deoarece ma poate bate ea sau sa trimita pozele.Azi mi-a spus fostul meu iubit ca sa ies afara sa imi spună ceva,m-am gandit ca vrea sa amenințe cu pozele daca o sa mai vorbesc cu fostul prietenei.M-am gandit sa înregistrez conversația si sa ma duc la politie dar nu stiu sigur ce sa fac.Am nevoie foarte mare de ajutor.
Răspunde
 08-10-2017

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
In primul rand vorbiti cu parintii si cereti-le sprijinul. In al doilea rand duceti-va la cea mai apropiata sectie de politie si semnalati amenintatile care vi se adreseaza si de catre cine, inclusiv cele cu bataia. Daca sunteti la scoala - semnalati directoarii (atat directoarea/directorul adjuct cat si directoarea/directorul plin). Nu lasati sa degenereze lucrurile. Acesti tineti care sustineti ca va sunt prieteni trebuie sa stie ca aveti sprijinul adultilor chiar daca or sa va ameninte in continuare, comunicati-le ca politia si institutia de invatamant ii urmareste

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.