Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan...

11-10-2017
Vizitator
Buna ziua! Duminica in data de 07.10.2017, am avut un mic accident am spart un gard cu masina , gardu l-am platit. Problema e ca am suflat in etilotest 1.00 mg in aerul suflat mi-au luat si sange (am inteles ca iese dublu) 1. O problema am primit dovada fara drept de conducere si vatamare corporala usoara aveam o zgarietura pe frunte. Problema inca e calda, sa vorbesc cu un avocat ? sa vb cu politistul sa vedem ce zice ? Am inteles ca nu se mai pot plati analizele pentru alcoolemie ? Ce ar trebui sa fac in momentul de fata? Si dupa parerea dumneavostra cam la ce sa ma astept ?
Răspunde
 11-10-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna dimineata,

Este posibil ca alcoolemia in sange sa se apropie de 2.00 mg (este destul de mare). Vi se va intocmi dosar penal si se poate sa fiti trimis in judecata pentru a vi se aplica o pedeapsa. Se poate si sa incheiati un acord de recunoastere la procuror si sa se termine dosarul un pic mai repede. Daca nu aveti antecedente penale, probabil ca veti primi o pedeapsa de 1 an jumatate-2 ani, cu suspendare sub supraveghere.

Ar fi bine, daca aveti posibilitatea, sa va luati un avocat pentru ca alcoolemia este destul de mare si aveti nevoie de toata priceperea pentru a obtine o hotarare cat mi favorabila.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din nefericire vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, insa in functie de circumstantele dvs. personale si de modul in care veti intelege sa va construiti apararea, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de legea penala, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-10-2017
Vizitator
Multumesc de raspuns ! Nu mai am atencedente de nici un fel, O sa vb cu avocatul sa se urgenteze putin treaba. Si inca o intrebare am auzit de la politist ca exista posibilitatea sa primesc ,,amanarea aplicarii pedepsei pe un termen de" x luni ani ? E de rau sau de bine ?
Răspunde
 11-10-2017
Vizitator
Multumesc de raspuns ! Nu mai am atencedente de nici un fel, O sa vb cu avocatul sa se urgenteze putin treaba. Si inca o intrebare am auzit de la politist ca exista posibilitatea sa primesc ,,amanarea aplicarii pedepsei pe un termen de" x luni ani ? E de rau sau de bine ?
Răspunde
 12-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei, puteti primi ca modalitate de executare amanarea aplicarii pedepsei sau renuntarea la aplicarea pedepsei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.