Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Politia mi-a luat placutele de inmpatriculare. Dosar penal si mi-a suspendat permisul

13-10-2017
Vizitator
Buna seara,am cumparat o masina cu nr de Uk de la cineva nu mi-a zis ca a avut numere rosii scoase,in contractul de vanzare cumparare fie el de mana cu toate datele lui,ale mele si ale unui martor am specificat numerele de Uk,adica pot sa dovedesc ca asa am cumparat-o,ma oprit politie sectia 5 pe soseaua chitila pe 2 august 2017,mi-a luat placutele,dosar penal si mi-a suspendat permisul pe o perioada nedeterminata adica pana la finalizarea cazului,dovada fara drept de circulatie,am aproape 2 luni jumate si nimic,tot fac cereri pe la parchet sa-mi dea dovada dar numai respins cer audienta la procuror sa-i explic problema dar nimeni nu ma baga in seama,,,,MA POATE AJUTA CINEVA VA ROG? CE AR TREBUI SA FAC? E NORMAL CEA CE AU FACUT DOMNI POLITISTI ? SFATUITI-MA VA ROG CE TREBUIE SA FAC DACA ARE CINEVA IDEE,MULTUMESC ANTICIPAT,,,,las si nr de tel daca cineva ma poate ajuta : 0729 388 767.
Răspunde
 13-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda. Va trebui sa va contruiti in aparare eficienta pentru a va demonstra nevinovatia.
Pentru a lua la cunostiinta despre dosar, formulati o cerere la Parchet sau la organul de urmarire penala pentru a va comunica stadiul urmaririi penale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.