Forum avocaţi > Drept penal

Trafic de droguri de mare risc si grup infracțional organizat

22-10-2017
Vizitator
Sunt inculpat intr un dosar penal , iar in sarcina mea se rețin urmatoarele: Trafic de droguri de mare risc , fara formă continuată fiind vorba de un singur act material (3 comprimate MDMA + 2 plicuri de 1 gram de pulbere ce conțineau Amfetamina) oferite unei persoane si aderare la un grup infracțional organizat. Doresc sa mentionez ca in instanta am mers pe procedura simplificata recunoscându mi faptele inca din prima seara de audieri la DIICOT , in urma deciziei tribunalului am fost condamnat la 4 ani închisoare cu executare. Ulterior am facut un denunț care s a concretizat si dupa cum spune legea acesta va injumatatii limitele de pedeapsa. Deci in final ar trebuii trebui sa raman cam la 2 ani de inchisoare. Intrebarea mea este cam care ar fi sansele reale de a mi se aplica o pedeapsa cu suspendare in conditiile in care am stat arestat preventiv 5 luni , am fost aliberat pe control judiciar in urma cu un an , totul a decurs ca la carte nu am mai gresit cu nimic din punct de vedere legal , m am prezentat fara exceptie la probatiune , sunt student si am contract de munca. Este prima abatere a mea in fata legii nu am antecedente iar varsta la care am comis fapta este de 19 ani. Multumesc !
Răspunde
 23-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In functie de probele pe care se sprijina acuzarea impotriva dvs. si de circumstantele personale, exista probabilitatea ca in apel sa vi se reduca pedeapsa si sa se dispuna o modalitate de executare neprivativa de libertate, insa trebuie analizate toate detaliile din dosarul penal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.