Forum avocaţi > Drept penal

Bani primiti cadou de la un barbat. Inselaciune?

26-10-2017
Vizitator
Buna seara,va rog sa ma ajuta`ti cu un sfat.
azi vara am vorbit cu cineva din Madrid,eram certata cu sotul meu,si intre timp am vorbit cu acest Domn.
care la randul lui mi`a trimis o suma de bani Cadou,dupa care eu m`am impacat cu sotul meu si binenteles ca eu am vrut ca sa rup ori ce legatura cu acel domn din Madrid.
cand nu am mai vrut ca sa vorbesc cu el si sa plec la el in Madrid, el mi`a facut reclamatie la politie a spus ca lam inselat de bani,si ca l`am mintit ca merg la el si nu am mai mers.
astazi am fost chemata la audierii doua ore cam asa ma tinut,eu binenteles fiind prima data cand ma vad intr`o situatie din asta,nu am recunoscut de frica mai ales ca am doi copii mici,cu toate ca eu am dat declaratie ca nu lam obligat ca sa trimita bani si ca dansu a trimis de buna voie,fiind un cadou din partea lui pentru mine,am ajuns sa spuna ca l`am dus in eroare si ca el isi vrea bani in apoi etc si daca pana in 20 noiembrie nu ii dau bani ma da in tribunal si imi cere si daune morale. cu toate ca eu nu lam pus ca sa imi trimita
va rog tare mult sa imi dati un sfat ce sa fac pentru a iesi din aceasta situatie

va multumesc Anticipat
Răspunde
 26-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de inselaciune riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani, iar in cazul acestei infractiuni impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
In situatia in care dvs. nu i-ati pretis nici o suma de bani acelui domn si in functie de probele pe care le detineti, va trebui sa va construiti o aparare solida pentru a va demonstra nevinovatia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.