|
27-10-2017 |
 | Roov Vizitator |
| Buna seara, dragi utilizatori sunt pentru prima data pus intr-o situație urâta ce tine de drept penal si as dori o recomandare a unui avocat din Bacău care se ocupa cu drept penal. | |
|
|
|
28-10-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti gasi un avocat specializat in dreptul penal, consultand sectiunea "tabloul avocatilor" de pe site-ul Baroului Bacau. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-10-2017 |
 | Dragos Vizitator |
| |
|
|
30-10-2017 |
 | Roov
|
| |
|
|
13-12-2018 |
 | Anton Vizitator |
| buna ziua..in cat timp se comunica părților si se publica, pe portal, decizia judecatorului de camera preliminara? | |
|
|
|
13-12-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anton a scris pe 13-12-2018: buna ziua..in cat timp se comunica părților si se publica, pe portal, decizia judecatorului de camera preliminara? De regula, solutia apare pe portalul instantelor a doua zi. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2019 |
 | Galea ionel Vizitator |
| Buna seara am si eu o problema daca puteti ajuta cu un raspuns va rog mult am patru dosare cu conducere fara permis .si anaite de asta mai am o suspendare de 8 luni si 3 ani de supravegere .acum pe 19 decembrie am fost arestat la domicilu 30 zile eara acum sunt chemat pe 17 ianuarie 2020 si nustu ce se va antpla cu mine voi face tot la domiciliu sau o sami dea preventiv va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns va multumesc | |
|
|
|
27-12-2019 |
| Galea Ionel a scris pe 27-12-2019: Buna seara am si eu o problema daca puteti ajuta cu un raspuns va rog mult am patru dosare cu conducere fara permis .si anaite de asta mai am o suspendare de 8 luni si 3 ani de supravegere .acum pe 19 decembrie am fost arestat la domicilu 30 zile eara acum sunt chemat pe 17 ianuarie 2020 si nustu ce se va antpla cu mine voi face tot la domiciliu sau o sami dea preventiv va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns va multumesc Situatia dvs este destul de delicata, deoarece vi se va revoca beneficiul suspendarii, vi se va retine recidiva, iar pedeapsa pe care o veti primi se va aduna cu prima pedeapsa, urmand ca executarea sa fie in regim de detentie. Pe perioada cercetarii vi se poate aplica arestul la domiciliu sau o alta masura mai putin restrictiva de libertate, cum este controlul judiciar, insa in cazul arestului preventiv si in cel al arestului la domiciliu, perioada executata se scade din pedeapsa finala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-12-2019 |
| Doamna avocat asta va ansemna ca voi ajunge dupa gratii.? Sau o sa am sanse sa raman tot la domiciliu va rog din suflet sunt un om distrus spunetimi si mie va rog ce sanse am sa raman tot la domiciliu va multumesc | |
|
|
|
28-12-2019 |
| Pe parcursul cercetarilor puteti ramane in arest la domiciliu, insa la finalizarea dosarului instanta va pronunta o condamnare cu modalitatea de executare in regim de detentie, deoarece se retine recidiva, astfel ca vi se va revoca beneficiul suspendarii din prima condamnare, iar cele doua pedepse se vor aduna. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-12-2019 |
| Doamna avocat va multumesc pentru raspunsrile date .am vb cu avocatul meu si mea spus sai suc actele copilului a sotiei si a lui maicamea care este bolnava de cancer .a zis ca vrea sa le faca copie si sa le areate la judecator ce spuneti si dumneavoastra ma poate ajuta si astea la ceva .deci familia mea asta e sotie un baiat de 8 ani si mama care traeste doar pe baza de morfina | |
|
|
|
28-12-2019 |
| Va rog doamna avocat mai ami puteti raspunde | |
|
|
|
28-12-2019 |
| Galea Ionel a scris pe 28-12-2019: Doamna avocat va multumesc pentru raspunsrile date .am vb cu avocatul meu si mea spus sai suc actele copilului a sotiei si a lui maicamea care este bolnava de cancer .a zis ca vrea sa le faca copie si sa le areate la judecator ce spuneti si dumneavoastra ma poate ajuta si astea la ceva .deci familia mea asta e sotie un baiat de 8 ani si mama care traeste doar pe baza de morfina va rog mult de tot mai datimi un raspuns uote] | |
|
|
|
28-12-2019 |
| Inscrisurile in circumstantiere va ajuta la individualizarea pedepsei, pentru a demonstra circumstantele personale si pentru a obtine o pedeapsa mai mica. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-12-2019 |
| Va multumesc mut doamna avocat adela .asta va ansemna ca nu o sa scap de anchisoare .....sarbatori fericite va doresc | |
|
|
|
28-12-2019 |
| Daca va aflati in etapa urmaririi penale, puteti solicita incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, cu modalitatea de executare a suspendarii pedepsei sub supraveghere, insa este la latitudinea procurorului de caz daca admite cererea. In cazul in care nu vi se admite acordul, sfatul meu este sa solicitati judecarea in procedura simplificata, adica recunoasterea faptei, pentru a beneficia de reducerea limitelor de pedeapsa cu 1/3. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-08-2023 |
| Bună seara doamna avocata revin din nou cu un mesaj la dvs dacă puteți sa ma ajutați soțul meu este arestat în Germania bineînțeles cu mandatul de pe România conducere fără permis menționez ca a avut 4 fapte cu conducere fără permis și înainte de asta 8 luni cu suspendare și 3 ani supraveghere a executat în România 1 an și 6 luni în Germania anul trecut 2 luni și acum este arestat din nou pe 31 iulie a fost arestat va rog sa ma ajutați cu un răspuns ce trebuie sa fac ca să poata sa iasă de acolo sa poate sa uasa la jumate din pedeapsa dacă sta aici în germaniasi executa i se scade tot adică coada ce o mai avea de făcut și rămâne la zero va rog din suflet ajutați-mă cu un răspuns va miltumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |