Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal

31-10-2017
Vizitator
Am avut probleme cu un barbat caruia aveam sa-i restitui o suma de bani..in urma unor discutii si amenintari am fost constransa sa am relatii intime cu el iar dupa ce am refuzat sa mai fac lucru acesta a inceput iar cu amenintari si urmariri in urma carora pt a putea stopa toate astea am facut plangere penala sub acuzatia de viol si santaj insa nu am avut dovezi concrete pt a demonstra asta si cazul s-a clasat ..acum respectivul ma ameninta ca ma v-a da el in judecata pt faptul ca i-am facut plangere penala si intrebarea mea ar fi :la ce ma pot astepta in cazul in care chiar face asta tinand cont ca eu nu am putut demonstra ceea ce a facut el , ce pot pati daca el deschide proces si ce pasi asi putea eu sa urmez pt a se incheia odata totul..astept opinii din partea d'stra..cu respect
Răspunde
 31-10-2017

Pana in momentul in care veti primi o citatie sau alt act oficial, sustinerile domnului respectiv raman simple amenintari. Asteptati pana cand veti fi informata cu privire la existenta unui dosar penal/civil in care dumneavoastra aveti calitate. Ulterior, aveti dreptul sa va angajati un avocat pentru a va asigura o aparare eficienta.
Referitor la probatoriul administrat in dosarul anterior nu ma pot pronunta, insa este posibil ca organele judiciare sa fi avut un standard de proba suficient de redus pentru a se dispune trimiterea in judecata.
Succes!
Răspunde
 31-10-2017
Vizitator
Multumesc..eu nu contest ceea ce au spus cei de la parchet ci vroiam sa stiu daca se poate inainta un proces precum ma ameninta individul si daca are sanse favorabile de a ma pune sa 'i platesc cica daune morale sau sa fac inchisoare precum ma tot ameninta pe fondul ca l-am acuzat de fapte pe care nu le-am putut dovedi mentionez ca inainte de a face plangere la parchet am fost la politie unde am facut o petitie pt faptul ca sunt agresata ..ca am fost amenintata si urmarita de respectivul dar cum am facut alta plangere la parchet asta s-a anulat si a continuat parchetul..multumesc pt rabdarea de a ma "asculta " dar sincer chiar am intrat in depresie din cauza individului asta si chiar asi vrea sa inceteze totul sa-mi pot trai o viata fara stres si telefoane din partea lui
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.