Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Sunt cercetat pentru cumparare de produse furate care nu au fost partial dovedite cu facturi

07-01-2014
Vizitator
am fost cercetat de politie pentru cumpararea a 4 obiecte din aur si apoi dupa perchezitie mi au fost confiscate si bautura care o aveam in bar +ca cumparasem de la cineva mai ieftin pt a petrece sarbatorile cu prietenii aceasta ulterior a fost dovedita cu facturi o parte din ea ,mi sa mai confiscate laptopul si un gps .Acum in instanta sunt judecat pt asa numita fapta ca am cumparat produse furate care nu au dovezi ca ar fi furate procesul se tot intinde de 3 ani am avocat din oficiu momentan sau asa am fost invatat sa fac de avocatul pe care initial lam platit nu mi se pare correct si cred ca e in dezavantajul meu la process .cine ma poate sfatui ce ar trebui exact sa fac si cum ar fi mai bine pt mine .si eventual la ce ar trebui sa ma astept am urmatorul process in aprilie 2014 si as vrea sa termin cu tot tambalaul asta .Din aceasta cauza am pierdut si locul de munca fiind arestat 7 zile dar asta nu mai conteaza acum
Răspunde
 07-01-2014
Bucuresti

deja ati ajuns in judecata. este o faza procesuala avansata. in mod normal , daca nu sunt probe de coparticipare la fapta nu ar fi trebuit sa aveti calitate procesuala penala. cel mult martor. cautati un avocat care sa va ajute.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.