|
10-11-2017 |
 | Pal Paul Vizitator |
| Buna ziua. Pe scurt : Am fost oprit in trafic , de către agenții de circulație avînd permisul suspendat (pentru viteaza) . Am refuzat sa suflu în etilotest de asemenea am refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei . Am fost chemat la declarații (de doua ori) unde am declarat ca am băut 2-3 pahare înainte de a urca la bordul autovehiculului , proprietate personala . Doresc sa știu dacă se poate face ceva în privința anulari permisului/dreptului de a conduce pe perioada de 1 an după sentința definitiva. Precizez ca sunt administratorul unei firme de transport (cod CAEN 4932-Transport cu Taxiuri), fiind singura sursa de venit . As putea folosi asta in instanta? Mulțumesc anticipat . | |
|
|
|
10-11-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Puteti folosi in fata instantei argumentul ca detineti o firma de transport si aveti nevoie de permis. Aceasta chestiune va poate ajuta cel mult ca instanta sa nu dispuna masura complementara a interzicerii dreptului de a conduce pentru o perioada cuprinsa 1-5 ani. Din cate inteleg, sunteti judecat pentru 2 fapte: conducerea cu permisul suspendat si refuzul de prelevare de probe biologice. In aceasta situatie, mai mult ca sigur veti primi o pedeapsa cu inchisoarea a carei executare se suspenda sub supraveghere. Aceasta solutie atrage anularea permisului pentru 1 an. Doar daca ati avea norocul ca instanta sa dispuna amanarea aplicarii pedepsei, ati putea scapa fara permisul anulat. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
10-11-2017 |
| Quote: Din cate înțeleg, sunteți judecat pentru 2 fapte: conducerea cu permisul suspendat și refuzul de prelevare de probe biologice. Da, sunt judecat pt. 2 fapte (concurs de infracțiuni ). Nu mai am antecedente executarea se va suspenda sub supraveghere. Am apelat la serviciile unui cabinet de avocatura , ei se ocupa de caz. As dori sa știu ce argument/alineat din CPP sa propun concret avocatului sa folosim în instanta (sunt conștient ca avocatul contractat ar trebui sa facă asta fără sa ii propun eu , dar un impuls mic nu strica). Mulțumesc pentru răspunsul prompt! | |
|
|
|
21-11-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| Am fost oprit de un echipaj de politie intr-o noapte ,agenti au venit la mn la masina mi-au cerut documentele ,le-am prezentat dupa ce au verificat masina mi-au oprit permisul si certificatul masini zicandu-mi sa ma duc la politie dupa ei ca sunt probleme cu masina ,postul politiei fiind la un kilometru departare.Am facut acest lucru ,mentionez ca la locul unde ei m-au oprit nu mi -au solicitat sa suflu in etilotest.Ajungand la sediul politiei acolo m-au luat la intrebari ,jigniri si mi-au zis ca i-am injurat .Am reusit intr-un final sa fug ,ei retinundu-ma cu forta acolo avand si un martor cu mn dacand n-au oprit si paba an fugit ,m-au anuntat a doua zi ca mi-au facut dosar penal pentru refuz prove biologice. Ce sanse am sa imi recuperez permisul.Va multumesc. | |
|
|
|
21-11-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Daniel a scris pe 21-11-2017: Am fost oprit de un echipaj de politie intr-o noapte ,agenti au venit la mn la masina mi-au cerut documentele ,le-am prezentat dupa ce au verificat masina mi-au oprit permisul si certificatul masini zicandu-mi sa ma duc la politie dupa ei ca sunt probleme cu masina ,postul politiei fiind la un kilometru departare.Am facut acest lucru ,mentionez ca la locul unde ei m-au oprit nu mi -au solicitat sa suflu in etilotest.Ajungand la sediul politiei acolo m-au luat la intrebari ,jigniri si mi-au zis ca i-am injurat .Am reusit intr-un final sa fug ,ei retinundu-ma cu forta acolo avand si un martor cu mn dacand n-au oprit si paba an fugit ,m-au anuntat a doua zi ca mi-au facut dosar penal pentru refuz prove biologice. Ce sanse am sa imi recuperez permisul.Va multumesc. Buna ziua, Daca aveti martori si puteti dovedi faptul ca nu vi s-a cerut sa suflati in etilotest ori sa vi se preleveze probe biologice, puteti sa obtineti o achitare. Trebuie sa aveti in vedere ca cele constatate de politie (refuzul de a va preleva probe) se bucura de prezumtia ca sunt adevarate atata timp cat nu se poate face proba contrarie. Astfel, cuvantul politistilor are o greutate mai mare decat cuvantul dvs. Aveti nevoie de probe solide ca sa puteti rasturna cele constatate de politisti (si consemnate in procesul verbal de constatare a refuzului de prelevare probe). Daca aveti posibilitatea, va recomand sa va angajati un avocat. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
23-11-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daniel a scris pe 21-11-2017: Am fost oprit de un echipaj de politie intr-o noapte ,agenti au venit la mn la masina mi-au cerut documentele ,le-am prezentat dupa ce au verificat masina mi-au oprit permisul si certificatul masini zicandu-mi sa ma duc la politie dupa ei ca sunt probleme cu masina ,postul politiei fiind la un kilometru departare.Am facut acest lucru ,mentionez ca la locul unde ei m-au oprit nu mi -au solicitat sa suflu in etilotest.Ajungand la sediul politiei acolo m-au luat la intrebari ,jigniri si mi-au zis ca i-am injurat .Am reusit intr-un final sa fug ,ei retinundu-ma cu forta acolo avand si un martor cu mn dacand n-au oprit si paba an fugit ,m-au anuntat a doua zi ca mi-au facut dosar penal pentru refuz prove biologice. Ce sanse am sa imi recuperez permisul.Va multumesc. Pentru savarsirea infractiunii de sustragere de la prelevarea de mostre biologice, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, astfel ca va trebui sa va formulati o aparare eficienta pentru a va demonstra nevinovatia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |