Forum avocaţi > Drept penal

Arest la domiciliu

10-11-2017
Vizitator
Buna ziua! Doresc un raspuns in legatura cu arestul la domiciliu! Este posibil ca dupa decizia de a fi dat pe arest la domiciuliu sa ti se interzica de a te vedea sau de a locui cu concubina avand in vedere ca avem un apartament in chirie in contractul caruia suntem trecuti amandoi ca si concubini? Concubina are domiciliul din buletin la adresa apartamentului respectiv! Astept raspuns!
Răspunde
 10-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Concubina este cercetata in acelasi dosar penal?
Este putin probabil sa vi se impuna o astfel de masura, atat timp cat puteti face dovada relatiei de concubinaj, insa daca sunteti cercetati in acelasi dosar in calitate de inculpati si se va dispune o astfel de masura, aveti posibilitatea legala de a solicita instantei modificarea obligatiilor impuse.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-11-2017
Vizitator
Da. Sunt cercetata in acelasi dosar pentru marturie mincinoasa iar el pentru proxenetism. Cu toate ca eu nu am depus nici o plangere impotriva lui..este concubinul meu..traiam in aceeasi casa...il pot condamna pt chestia asta? Eu am practicat aceasta meserie ...am mers acolo singura...deci nu se vorbeste de inlesnire sau de obtinerea de foloase patrimoniale
Răspunde
 11-11-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de proxenetism, concubinul dvs. risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani, insa in functie de circumstantele sale personale, de modalitae de producere a faptei si cu o apaare eficienta, poate obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2017
Vizitator
Buna ziua ! Am o intrebare legata de drepturile detinutilor. Are dreptul la tort de ziua de nastere? Am fost refuzata cu toate ca s.a facut cerere pt tort ..la telefon mi s.a spus ca s.a acceptat si la vizita nu l.au primit..au spus ca nu exista asa cevA..Ca asta e o lege veche dar care s.a schimbat! Ma puteti informa va rog !
Răspunde
 14-11-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Incuviintarea anumitor alimente este la aprecierea conducerii locului de detentie, iar legea prevede obiectele strict interzise in timpul perioadei arestului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2018
Vizitator
Buna seara! Concubinnul meu este arestat preventiv de aproximativ 7 luni pentru proxenetism ,grup infractional, complicitate la proxenetism. Toti ceilalt implicati au fost eliberati insa ulterior pe control judiciar ,ramanand doar el. Domnii judecatori au motivat mentinerea arestului preventiv sub pretextul sustragerii. Daca va fi eliberat i se poate acorda si lui control judiciar sau va avea arest la domiciliu? Va multumesc!
Răspunde
 29-06-2018
Vizitator
Buna ziua, chiriasul meu e posibil sa fie condamnat la arest la domiciliu.Ce este de facut in acest caz?Poate locui in continuare la mine?Ce pot eu sa fac daca de exemplu nu mai plateste chiria?Nu cred ca se va intampla dar intreb preventiv.
Răspunde
 01-07-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mishu1981 a scris pe 29-06-2018:
Buna ziua, chiriasul meu e posibil sa fie condamnat la arest la domiciliu.Ce este de facut in acest caz?Poate locui in continuare la mine?Ce pot eu sa fac daca de exemplu nu mai plateste chiria?Nu cred ca se va intampla dar intreb preventiv.

In situatia in care nu mai plateste chiria, puteti rezilia contractul de inchiriere si puteti solicita printro actiune in instanta evacuarea acestuia.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.