Forum avocaţi > Drept penal

Suspect conducere fara permis

12-11-2017
Vizitator
In 2013 am fost oprit in trafic fara permis am fost dus la sectia de politie si am dat o declaratie de atunci nu am mai fost cautat de nimeni in data de 1 .11.2017 am primit o invitaite sa ma prezint la sectia de politie la care am dat declaratia ca suspect de conducere fara premis.mentionez ca ulterior in anul 2015 am obtinut permisul de conducere.ce trebue sa fac acuma
Răspunde
 13-11-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Din cele relatate de dvs. nu rezulta care este stadiul actual al dosarului de urmarire penala raportat la perioada foarte lunga de timp scursa de la momentul opririi in trafic. In mod normal, acest gen de dosare se solutioneaza la politie/parchet in maxim 2 ani.
Daca la acest moment ati fost chemat doar sa dati o declaratie de suspect (nu inculpat), inseamna ca nici macar nu s-a pus in miscare actiunea penala, ceea ce inseamna ca trebuie sa asteptati sa mai fiti chemat inca o data pentru a vi se aduce la cunostinta schimbarea calitatii din suspect in inculpat. Acest moment marcheaza de obicei finalizarea cercetarilor la urmarire penala si emiterea unei ordonante/rechizitoriu de catre procuror. Adica fie sunteti trimis in judecata, fie se termina dosarul in faza de urmarire penala.
Va recomand sa intrebati politistul care v-a luat declaratia in ce stadiu se afla dosarul dvs. si ce solutie va propune procurorului. Daca aveti posibilitatea, angajati un avocat pentru a va apara interesele.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.