Forum avocaţi > Drept penal

Interdictie uk

14-11-2017
Vizitator
Buna seara!!! Am interdictie in Anglia si problema mea este ca de câte ori trec vama cu ungaria, austria si germania sunt verificat amănunțit si întrebat unde merg. Va rog daca ma puteti îndruma cumva sa clarific aceasta problema. Va multumesc
Răspunde
 16-11-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Bun ziua,
Nu cred ca aceasta verificare amanuntita are legatura cu interdicia dvs. de a intra in Anglia.
Poate este doar o simpla coincidenta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-09-2018
Vizitator
Buna ziua!V-as ruga să îmi spuneți cât durează o interdicție in Anglia, fără a fi comis vreo infracțiune pe teritoriul regatului. Am avut o pedeapsă, pe care am executat-o în țară, dar am fost reținută în Anglia pt această pedeapsă prin mandat european. După ce am ispășit pedeapsa de 2 ani în țara, am vrut să merg înapoi în Anglia, dar nu m-au lăsat să intru. Am incercat iar la intervalde 2 săptămâni, fără să observ ca ei îmi puseseră o ștampilă pe pasaport, am fost din nou întoarsă înapoi și mi-au pus pe pasaport o ștampilă tăiată cu o cruce făcută cu pixul. Nu mi-au explicat nimic, nici de ce nu am voie, nici ce semnifica acea ștampilă!
Răspunde
 02-03-2019
Vizitator
salut am condus fara permis in regatul unit si am facut un acident ... eu nu am mai platit nicio pagupa provocata ... in acident si am plecat in romania .. as vrea sa stiu ce se intampla daca ajung inapoi in anglia imi poate face ceva ?
Răspunde
 03-03-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Valentin a scris pe 02-03-2019:
salut am condus fara permis in regatul unit si am facut un acident ... eu nu am mai platit nicio pagupa provocata ... in acident si am plecat in romania .. as vrea sa stiu ce se intampla daca ajung inapoi in anglia imi poate face ceva ?

Din moment ce fapta a fost comisa in UK, veti fi judecat conform legislatiei interne, motiv pentru care ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat local pentru a va aduce la cunostiinta prevederile legii engleze, respectiv ce pedeapsa riscati pentru infractiunea comisa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2019
Vizitator
Am ji eu o intrebare.am avut ore in folosul comunitatii in anglia am facut 70 din 140 dp care am plecat in rom.cand m.am intors m.au oprit am fost 5 zile arestata dupa care am fost la proces ji la cele 70 ore care mi.au ramas mi.au mai adaugat o ora.dupa cat timp pot intra in anglia fara a mai fii retinuta?
Răspunde
 22-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cris a scris pe 21-03-2019:
Am ji eu o intrebare.am avut ore in folosul comunitatii in anglia am facut 70 din 140 dp care am plecat in rom.cand m.am intors m.au oprit am fost 5 zile arestata dupa care am fost la proces ji la cele 70 ore care mi.au ramas mi.au mai adaugat o ora.dupa cat timp pot intra in anglia fara a mai fii retinuta?
Ar fi indicat sa luat legatura cu un avocat local pentru a va explica prevederile legii engleze in domeniu. Spre exemplu, in legislatia romana, in momentul in care vi se aplica anumite obligatii printr-o hotarare, daca nu le respectati se revoca beneficiul suspendarii executarii pedepsei, iar pedeapsa urmeaza sa se execute in regim de detentie, insa in cazul dvs va trebui sa discutati cu un avocat local pentru a va preciza prevederile legislatiei engleze cu privire la situatia dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-03-2019
Vizitator
Asta m.am gandit ji eu sa iau legatura cu un avocat din uk.au trecut vreo 6 ani de atunci si eu stiam k dp 5 ani se cam duk probl
Răspunde
 21-05-2019
Vizitator
Buna ziua..am fost in uk anul trecut in noiembrie in data de 16 decembrie 2018 m am internat cu fetita mea in spital deoarece racise am stat pana pe 27 decembrie apoi am tevenit in tara in ianuarie..in urma cu 2 luni mi a venit acasa in tara un plic ca am de plata la spital 900 lire..nu i am platit nici pana in momentul de fata..intrebarea mea este..ma mai pot intoarce in Ul sau mi au pus interdictie?
Răspunde
 03-10-2019
Vizitator
Bună ziua am și eu o problema anu acesta în luna aprilie la control miau găsit în remorca la camion emigranți și miau dat amenda pe care nu am plătit-o și as vrea sa știu cum pot sa aflu dacă am interdicție.
Răspunde
 03-10-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Luati legatura cu un avocat roman stabilit in UK si care profeseaza acolo si care ar putea sa se intereseze pentru dvs.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-03-2022
Vizitator
Am interdicție an Anglia si am fost acum un an și mă respins de la aeroportul din Ploiești mă găsit cu interdicție si as vrea sa stiu daca mai am interdicție an Anglia
Răspunde
 05-06-2023
Vizitator
Bună ziua am și eu o întrebare .
In luna ianuarie am fost in Anglia,mi sa pus ștampila pe 6 luni ok,am avut o intervenție chirurgicală și am decis după o săptămână să mă întorc în țară,asta a fost pe 8 februarie ,și m-am decis în martie sa mă reîntorc în Anglia,la luton mi sa pus ștampila de emigrant nu mi sa specificat dece mai întors nimic mau pus a doua zi pe avion și înapoi acasă ok,in Mai am incercat sa intru din nou cu mașina prin Franța ,și de acolo mau întors motivul nu-l știu nu mi sa explicat nimic..daca se poate să-mi răspundă cineva .
Mulțumesc frumos!!
Răspunde
 07-06-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Luati legatura cu un avocat din UK, pentru a verifica din ce cauza nu va este permisă intrarea pe teritoriul tarii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-09-2023
Vizitator
Daca mă dat anapoi din Anglia cu stampila cu cruce neagră cat timp nu mai pot intra an Anglia?
Răspunde
 14-09-2023

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Cred ca ati primit doar o respingere la vamă, fără interdicție de a mai intra în UK.
Adica ati fost atunci, o singura data, respins din cauza declarațiilor / circumstanțelor personale.
Puteti incerca din nou, dar verificati daca indepliniti conditiile de acces in tara.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.