Forum avocaţi > Drept penal

Baut la volan in termenul de incercare ,avand permis de conducere

27-11-2017

Buna ziua, imi puteti spune consecintele, va rog .
In data de 6 decembrie 2014 am fost prin la volan facand accident fara victime, numa eu am avut de suferit. Mi a dat 1 an si 2.luni inchisoare cu suspendare si 2 ani supraveghere. Dupa ce mi a venit definitiva,am asteptat un an sa dau iar de permis, l am obtinut iar , dar...ma prins in parcare ca am dat cu spatele si am zgariat o masina, a fost chemata politia,am suflat mi a iesit 0,90 , am dat si 2 probe de sange, inca nu mi a venit rezultatul pentru ca s a intamplat pe 25.11.2017 , insa eu mai am sub supraveghere pana in februarie 2018.. ce se poate intampla? Va multumesc
Răspunde
 28-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate vi se va intocmi un nou dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, vi se va revoca beneficiul suspendarii, se va retine recidiva, cele doua pedepse se vor aduna iar pedeapsa rezultata cel mai probabil va fi executata in regim de detentie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2017
Vizitator
buna ziua in dimineata de 23-11-2017 am fost oprit de un echipaj al politiei pt verificare si am fost testat cu fiola si am avut alcool in aerul expirat de 0,54mg dar in declaratie am spus ca am baut seara de la ora 18:00 pana la ora 12:00 noaptea .si in anul 2016 am avut aceasi problema cu alcoolul la volan avand 0,98 dar am avut Permisul inapoi dupa ce am terminat judecata si in definitiva mi-au dat 1 an inchisoare cu suspendare si 2 ani de probatiune as dori sa stiu acum ce se va intampla.va multumesc
Răspunde
 28-11-2017

Am inteles consecintele, dar se poate sa ma aresteze preventiv pana se judeca, sau ma lasa in libertate pana cand se da sentinta? Va multumesc frumos pentru timpul acordat .
Răspunde
 30-11-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Iulian_berariu a scris pe 28-11-2017:
Am inteles consecintele, dar se poate sa ma aresteze preventiv pana se judeca, sau ma lasa in libertate pana cand se da sentinta? Va multumesc frumos pentru timpul acordat .

Veti fi judecat in stare de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-11-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Iontauru@gmail.com a scris pe 28-11-2017:
buna ziua in dimineata de 23-11-2017 am fost oprit de un echipaj al politiei pt verificare si am fost testat cu fiola si am avut alcool in aerul expirat de 0,54mg dar in declaratie am spus ca am baut seara de la ora 18:00 pana la ora 12:00 noaptea .si in anul 2016 am avut aceasi problema cu alcoolul la volan avand 0,98 dar am avut Permisul inapoi dupa ce am terminat judecata si in definitiva mi-au dat 1 an inchisoare cu suspendare si 2 ani de probatiune as dori sa stiu acum ce se va intampla.va multumesc

Din moment ce ati savarsit o noua infractiune inauntrul termenului de incercare, vi se va intocmi un nou dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, se va retine recidiva, vi se va revoca beneficiul suspendarii, cele doua pedepse se vor aduna, iar pedeapsa rezultanta va fi executata in regim de detentie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-12-2017
Vizitator
Buna ziua. Va ocupati si de cei ce au depus dosare de pensii? Va multumesc. Astept un rspuns urgent
Răspunde
 24-12-2017

Buna ziua,se poate decide de catre un procuror o amenda administrativa ptr conducere sub influenta bauturilor alcolice a unui autoturism peste 1 la mie fara a se mai trimite dosarul penal in instanta?multumesc
Răspunde
 24-12-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
LUCA64 a scris pe 24-12-2017:
Buna ziua,se poate decide de catre un procuror o amenda administrativa ptr conducere sub influenta bauturilor alcolice a unui autoturism peste 1 la mie fara a se mai trimite dosarul penal in instanta?multumesc

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, pedeapsa este inchisoare de la 1 la 5 ani sau amenda, in cel din urma caz amenda fiind penala. In functie de circumstantele personale, de modalitatea de comitere a faptei si de atutudinea procesuala pe care o veti adopta, exista sanse din punct de vedere legal sa primiti o pedeapsa cu amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-12-2017

Multumesc frumos.
Răspunde
 27-12-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,
In general majoritatea procurorilor trimit dosarul in fata instantei de judecata.
Insa cu o atitudine de recunoastere si in functie de circumstantele personale, puteti obtine o amanare a executarii pedepsei.
Cu stima,

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-12-2017
Vizitator
Buna seara!va rog frumos ma puteti ajuta cu un raspuns?am avut un mic accident,am intrat cu masina in sant facand pagube materiale proprii.Nu am declarat la politie decat dupa 2 zile ca aveam nevoie de autorizatie pentru reparare,mi-au suspendat permisul pentru 30 zile.Niste martori au declarat ca in momentul accidentului am fost baut.Poate sa imi faca dosar penal?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.