|
28-11-2017 |
 | Cosmin995
|
| Buna ziua! Am fost oprit cu numerele provizorii expirate si mi s a retinut permisul,primind dovada inlocuitoare a permisului cu valabilitate de 15 zile.Dupa cele 15 zile am fost sa mi prelungesc dovada cu 30 de zile(am facut asta de doua ori). De fiecare data dovada era inca valabila,in momentul in care am vrut sa i extind valabilitatea,in prezent este expirata de o luna,deoarece nu am mai putut sa ajung la parchet.Din pacate dovada s a rupt in doua bucati intre timp. Ultima data cand mi-am reinoit dovada,am mers la Parchetul Braila(acolo am fost oprit cu numerele expirate),am luat de la xerox o cerere prin care ceream procurorului cazului meu sa-mi prelungeasca dovadaa inlocuitoare a permisului de conducere. Am dat cererea si dovada (care inca mai era valabila,),iar procurorul mi-a dat o ordonanta in care admitea cererea si imi prelungea dovada cu inca 30 de zile.Apoi am fost trimis la Politia Braila,unde pe dovada a fost scris de catre un agent noua valabilitate. Asadar,eu am dovada rupta si expirata,iar eu am nevoie de ea atat la Parchet,unde trebuie sa o prezint procurorului,cat si la politie unde trebuie sa se scrie pe ea.Ce trebuie sa fac?Ce pasi trebuie sa urmez? Multumesc anticipat! Cu stima, | |
|
|
|
28-11-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Din pacate, daca nu v-ati prelungit timp de o luna dovada este foarte posibil sa nu mai puteti conduce pana la finalizarea dosarului penal. Legea aplicabila spune ca procurorul poate PRELUNGI dreptul de a conduce, ceea ce inseamna ca daca o singura data nu v-ati prelungit dreptul de a conduce, procurorul nu mai are ce prelungi in acest moment. Cu toate acestea, puteti incerca sa formulati aceeasi cerere de prelungire a dreptului de conducere, aratand motivele pentru care nu ati putut solicita preungirea data trecuta. Poate aveti noroc si va incuviinteaza aceasta cerere. In ceea ce priveste dovada pe care se aplica prelungirea, aceasta va trebuie doar la Politie si va pot da ei de acolo o noua dovada. La parchet puneti doar o copie dupa dovada veche asa rupta cum e in prezent (poate reusiti sa faceti o copie lizibila). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
28-11-2017 |
 | Cosmin995
|
| Eu sunt din Bucuresti si am fost oprit in Braila vara trecuta,deci trebuie sa fac un drum destul de lung,pe langa aceasta data de la care nu mi am prelungit dovada este perioada de incepere a facultatii. Reprezinta acestea motive de luat in serios? Si daca da,umde pot sa le trec? Multumesc! | |
|
|
|
18-12-2022 |
 | Ardelean Vlad Vizitator |
| Buna am fost și Io oprit cu o mașină cu numere expirate și am primit dovada 15 zile ata.intrebare mea este daca pot sa îmi prelunceasc dovada atât va rog o explicație | |
|
|
|
19-12-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat, insa pe perioada cercetarii puteti solicita prelungirea dreptului de a conduce. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-12-2022 |
 | Ardelean Vlad Vizitator |
| Da misa spus că mai pot da la ceva procuror o zis și nu știu unde să merg și dacă mai preluncesc dovada nu mise mărește supendarea | |
|
|
|
20-12-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Faceti o cerere la procurorul de caz pentru a vi se elibera o dovada, pentru a putea conduce in perioada in care sunteti cercetat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-08-2023 |
 | CHIUARU CORNELIU Vizitator |
| Am avut accident acum trei luni neacordarea de prioritate la stop a fost cu victime dar nimic grav fără spitalizare și fără a depune plângere am dovadă de circulație în fiecare lună aș vrea să știu cât durează și la ce să mă aștept mulțumesc mult | |
|
|
|
06-09-2023 |
| Discutati cu politistul care se ocupa de cazul dvs, pentru a va informa despre stadiul cercetarilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |