Forum avocaţi > Drept penal

CARD GASIT,BANII EXTRASI PRINTR-O CASA DE PARIURI PREJUDICIU 0

09-12-2017
Vizitator
Buna ziua . Am si eu o mare problema .
In urma cu 3 seri o doamna vine la mine si cumpara ceva(nu mai tin minte ce ) .
Dupa ce isi termina cumparaturile de facut respectiva doamna isi uita cardul pe tejghea .
Eu il iau si ies dupa ea,bineinteles ca nu a mai fost de gasit .
In acea seara fiind seara de Mos Nicolae ma bate gandul sa fac o nefacuta .
Am incercat sa extrag banii de pe card printr-o casa de pariuri si sa imi insusesc suma de 150 Lei,lucru care s-a si intamplat .
Cardul nu a fost aruncat,inlaturat. A fost pus in seif ,asteptandu-ma ca doamna sa revina dupa el ,iar eu sa-i spun motivul pentru care am facut respectiva fapta,si bine inteles sa-i innapoiez banuti .
Doamna a revenit si a inceput sa imi spuna ce i sa intmplat . Eu simtidu-ma foarte prost,nu am putut sa-i spun adevarul (imi inghitisem limba)...Cu toate astea i-am inapoiat cardul ,bineinteles . Norocul meu a fost ca mi-a spus unde lucreaza ,si am fost la ea la cabinet fiind stomatolog si mi-am recunoscut fapta ,i-am spus si adevarul''ca a fost Mos Nicolae si voiam sa-i fac un cadou fratelui meu'',am avut si banutii la mine pentru ai inapoia doamnei banutii,cu toate ca orice motiv as fi avut nu ar fii trebuit sa fac asa ceva .
Doamna atunci sa intristat si mi-a spus cu durere ca din pacate a fost la politie si a depus plangere ,pentru ca banii nu apucase la plece din cont ,banca a blocat tranzactia ,si avea nevoie de o adeverinta sau asa ceva de la politie precum ca a facut plangere ,banca doar asa putand sa-i innapoieze prejudiciul . Ea mi-a spus ca va merge la politite sa retraga plangerea ,eu fiind foarte speriat si cu remuscari mi-am dorit sa merg cu ea si sa recunosc fapta savarsita chiar la politie .
Din pacate doamnele de acolo ne-au spus ca nu se mai poate face nimic in aceasta privinta ,doar sa asteptam o saptamana sa trimita declaratia/plangerea mai departe la crima organizata/la alte departamente si sa primeasca o incardrare,si ca am avut noroc mare ca prejudiciul este 0. Doamna a continuat sa imi spuna ca ea va face DACA SE MAI POATE orice sa retraga plangerea .
PRIN URMARE : EU IN CE SUNT BAGAT,CE INCARDARE ARE FAPTA MEA ,DE CE POT FI ACUZAT ? PRECIZEZ CA NU AM CAZIER VARSTA PRESUPUN CA NU CONTEAZA . VA MULTUMESC ANTICIPAT
Răspunde
 09-12-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate, puteti fi acuzat de savarsirea infractiunii de efetuare de operatiuni financiare in mod fraudulos, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2017
Vizitator
SI PRIN IMPCACAREA PARTILOR ? NU SE POATE FACE NIMIC ?
DOAMNA DORESTE SA ISI RETRAGA PLANGEREA ..
Răspunde
 09-12-2017
Vizitator
SAU DACA NU SE POATE FACE ACEASTA RENUNTARE LA PLANGERE,SE VA TINE CONT IN INSTANTA DE INTENTIA DE REUNTATRE LA PLANGERE ,SI FAPTUL CA ,CARDUL CARDUL A FOST RESTITUIT ,FAPTA RECUNOSCTUTA,SI INTENTIA DE A INNAPOIA PREJUDICIUL CREEAT ?
Răspunde
 09-12-2017
Vizitator
CINEVA CARE MA POATE AJUTA ? SI CREDE CA SE POATE SCAPA DIN ASA CEVA DOAR CU O AMENDA ,FARA CAZIER PATAT ??? SUNT CIRCUMSTANTE ATENUANTE PENTRU ASA CEVA ? UN AVOCAT CARE MA POATE AJUTA ? DORESC SA IAU O CONSULTANTA SI SA VEDEM CE PUTEM FACE .
Răspunde
 10-12-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Faptul ca ati avut o atitudine sincera reprezinta un avantaj, in sensul ca limitele de pedeapsa se vor rediuce cu 1/3. Faptul ca persoana vatamata nu se va constitui parte civila reprezinta de asemenea un avantaj pentru dvs., iar atitudinea de care ati dat dovada dupa producerea infractiunii va reprezenta o circumstanta atenuanta, astfel ca, in conditiile date, cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-12-2017
Vizitator
SI FAPTUL CA DOSARUL NU A PRIMIT INCA O INCADRARE,IAR PROCURORUL NU A FOST ALES INCA,SI DOSARUL NU A FOST REDIRECTIONAT CATRE O JUDECATORIE (ESTE INCA IN CUSTODIA POLITIEI) ,NU SE POATE MERGE CU UN AVOCAT PRICEPUT LA SECTIA DE POLITIE SI FACUT IN ASA FEL INCAT DOSARUL SA NU AJUNGA LA JUDECATORIE ,SAU SA PRIMESC DECAT O AMENDA ?? SAU MACAR SE POATE OBTINE ASA CEVA ??? AM CITIT PE FORUM ANUMITE CAZURI IN CARE INFRACTORULUI IA FOST DOSARUL INCHIS SAU A PRIMT DECAT AMENDA !!!
Răspunde
 13-12-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din pacate, in cazul infractiunii pe care ati savarsit-o, legea nu prevede pedeapsa amenzii. Asteptati sa vedeti care va fi incadrarea juridica, apoi actionati in consecinta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.