Forum avocaţi > Drept penal

Sesizare catre Sef de politie ( referitor programari examen auto)

11-12-2017

Buna ziua ,

In cadrul unei sesizari facute catre Prefectura, Sef Politie cu privirea la neregulile existente in cadrul acestei institutii....si anume programarile pentru sustinerea examenului practic facandu-se la distante de 3, 4 luni de la proba scrisa.......am facut si cateva mentionari referitoare la pile si pilute si am folosit la un momentan si cuvantul spaga. Nu am facut acuzatii , am vorbit la modul general.

"De ce mie mi se cere perfectiune la volan dupa 30,60 de ore facute pe traseu cu instructorul meu si in conditii cu o incarcatura emotionala extrordinara langa un examinator care parca urmareste sa te faca praf si sa scape de tine cat mai repede iar pe strazi circula o gramada de persoane care dupa 10, 15 ani de condus circula ca nebunii fara sa respecte nici macar jumatate din semnele de circulatie. Credeti ca pe mine era sa ma calce de cateva ori pe trecerea de pietoni masina condusa de o femeie ca mine care a fost picata ca nu a reusit sa fac o intoacere din trei miscari pe un drum ingust? NUUUUUU! Era sa fiu calcata de adolescenti de bani gata si chiar analfabeti care au luat carnetele cu pile si pilute ....si sa nu pomenim si de vestita spaga......pe care noi oamenii ne rand ne este frica si sa o rostim de teama sa nu fim luati la raspundere iar altii o folosesc in cele mai inimaginabile forme."

Intrebarea mea este: Este posibil ca Institutia Prefecturii sa ma dea in judecata pentru ca am facut aceste afirmatii? Eu am facut doar o sesizare iar despre pile , pilute ....etc am vorbit la modul general, nu am acuzat pe nimeni, nu am adus probe.....Se poate face un proces de calomnie in baza acestor cateva cuvinte?
Va multumesc.
Răspunde
 11-12-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu cred. Doar pentru atata lucru nu va poate da in judecata.
Si de altfel, din punctul meu de vedere, nu este o calomnie!
Este trista realitate!!

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-12-2017

Multumesc mult!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.