Forum avocaţi > Drept penal

Se poate încadra fapta ca dol sau înșelăciune?

22-12-2017
Vizitator
Buna seara, in în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2016 am fost lovit cu pumnul in fata,lucru care conform certificatului medico legal,a dus la fractură de piramida nazala si 16 zile de ingrijiri medicale ,am facut plângere penală împotriva agresorului,dar tinand cont ca lucra in cadrul armatei si implicarea lui intr.un dosar penal ar fi dus la pierderea locului de munca, am renuntat la plângere dupa ce acesta m.a asigurat in repetate randuri ca o sa imi plătească operatia ,toate bune si frumoase pana cand am ajuns la momentul adevărului in care mi.a spus ca nu o să văd nimic de la el si sa imi vad de treaba mea ,poate fi încadrată fapta lui ca dol ?sau mai am vreo sansa de a obtine ceva de la el ? Va multumesc !
Răspunde
 28-12-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Daca v-ati retras plangerea fara sa fi incheiat cu acesta un act in care sa spuna ca se obliga sa va plateasca contravaloarea operatiei sau o anumita suma, nu mai aveti ce face la acest moment. Fapta lui nu se incadreaza la niciun dol ori inselaciune. Nu trebuia sa va retrageti plangerea fara un angajament ferm din partea respectivului ca va plateste despagubirile cerute.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.