Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului

11-01-2018
Vizitator
Am fost prins azi noapte conducând cu o alcoolemie de 0.84mg alcool pur în aerul expirat. Menționez ca mi sau recoltat și 2 probe biologice la interval de 1 ora fiecare. Cooperand fiind am semnat fiecare decizie luata de agentul de politie. În trecut nu am mai avut antecedente rutiere permisul avându-l de 10 ani, doar 2 amenzi pentru.viteza neplătite. As dori sa știu va rog frumos dacă ma poate informa cineva dacă am șanse sa scap cu pedeapsa cu suspendare. Neinteresanduma perioada pt care mi se interzice dreptul de a conduce.
Răspunde
 11-01-2018
Vizitator
Iuliu a scris pe 11-01-2018:
Am fost prins azi noapte conducând cu o alcoolemie de 0.84mg alcool pur în aerul expirat. Menționez ca mi sau recoltat și 2 probe biologice la interval de 1 ora fiecare. Cooperand fiind am semnat fiecare decizie luata de agentul de politie. În trecut nu am mai avut antecedente rutiere permisul avându-l de 10 ani, doar 2 amenzi pentru.viteza neplătite. As dori sa știu va rog frumos dacă ma poate informa cineva dacă am șanse sa scap cu pedeapsa cu suspendare. Neinteresanduma perioada pt care mi se interzice dreptul de a con
duce.

Dosar penal si pușcărie dela 1la 5 ani tăticu același lucru am pățit eu
Răspunde
 12-01-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Neavand antecedente penale si in functie de atitudinea procesuala pe care o veti adopta, aveti sanse mari sa obtineti o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.